keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kasva, hauis, kasva!

Huhhuijaa! Neljäs viikko Liteä menossa. Ihan kamala kiirus ollut pari viikkoa. Nyt yritän ehtiä tekemään blogipäivityksen ennen töihin menoa.

Viimeksi mainitsin tehneeni lasagnea ja tässäpä tulee kuvaa:

Lasagnea :P

Paistoin jauhelihan, maustoin sen, lisäsin sen sekaan sipulia ja paseerattua tomaattia. Sitten pistin lasagnevuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, jauhelihaseosta sekä tomaatti- ja kesäkurpitsaviipaleita. Päällimmäiseen kerrokseen laitoin raejuustoa ja polarjuustoa. :) Hyvää oli, mutta tuosta satsista tuli monta annosta ja ehkä se siinä kolmannen päivän kohdalla alkoi jo maistua puulta :D

Kolmannella Lite-viikolla olisi voinut ottaa ruokavalioon päivitykset mukaan, mutta koska homma tuntui toimivan, minä en päivityksiä tehnyt. Jatkoin siis alkuperäisellä ruokavaliolla. Nyt viikon sisään tuloksia ei ole tuntunut tapahtuvan, joten muutan ruokavaliota tällä viikolla hitusen.

Salitreenit ovat kulkeneet tosi hyvin ja jokaikisen treenin olen tehnyt. Jee :) Tänään salille mennessäni ajattelin, että onpa kiva kun naistenkin salilla soi musiikki ja isosti (monesti siellä ei ole musiikkia ollenkaan)! Mutta sitten tulikin ohjaaja laittamaan musiikin todella pienelle, kun viereisessä salissa alkoi jooga. Höh. Treenin päätteeksi menin tekemään aerobisen osuuden isolle salille - siellä soi yleensä raskaampi musiikki. Tänään siellä ei soinutkaan mikään musiikki, kun ilmeisesti vahvistin oli epäkunnossa. Höh. Noh ei se mitään, onneksi crosstrainerin edessä on videotykki ja siitä näkyy yleensä joku ohjelma - tällä kertaa ruudussa mollotti vain "Jim - hetkinen...". Kylläpä se nyt vastusti. Kymmenen minuuttia vätkytin crosstrainerilla menemään ja tuijotin ruutua, mutta sitten homma alkoi käydä sen verran tylsäksi, että kävin kysymässä vastaanotosta voisiko sille videotykille tehdä jotain. Hetken kuluttua henkilökuntaan kuuluva mies kävi vaihtamassa kanavan (palvelu pelaa!). Huomattavasti nopeammin kului aika, kun sai katsoa Matlockia :D Pitäisiköhän tuonne alkaa kuljettaa omat musiikit mukana? Puhelimessa olisi spotify, mutta kun puhelin on niin iso ja minun käsivarsi taas niin pieni, että se combo näyttää aika hassulta. Kasva, kasva, hauis kasva! :D Onko jollain toisella samaa ongelmaa? Miten olette ratkaisseet sen?

hauiksen alku siellä jossain.. kuva otettu viime viikon to.

 Siinä se nyt on, minun rusina! Jos oikein kovasti pinnistätte, niin ehkä siinä jo jotakin saattaa erottua! :D


Pompataanpa sitten punnitustuloksiin, vaikka niissä ei tosiaan suurta edistystä olekaan tapahtunut.

Punnitustulokset (vertailu viime viikon tuloksiin):
Paino 59 kg, BMI 23,9
Kehon rasvaprosentti 37,0 % (-0,4 %)
Luustolihasprosentti 25,9 % (+0,3 %)
Sisäelinrasvan taso 5

Nyt täytyykin alkaa laittaa eväitä valmiiksi ja suunnata pyörän keula kohti työpaikkaa. Mukavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti