maanantai 14. lokakuuta 2013

Vinopenkkikriisiä ja ensimmäisen lite-viikon tuloksia!

Tänä aamuna väsytti kovasti kellon soidessa klo 05:45, mutta nousin silti kiltisti ylös ja rupesin aamutoimiin. Uusi viikko ja uudet treenielämykset! Syy, miksi käyn salilla anivarhain (vaikka olenkin aamutorkku), on se, että silloin siellä on kaikista rauhallisinta. Vain muutama kanssatreenaaja odotti minua jo naisten salin puolella.

Oli selän ja takareisien päivä! Viime kerralla koko sessio oli melkoista sähellystä. Oliko tämä kerta yhtään onnistuneempi? Kyllä ja ei. Nopeutti huomattavasti, kun liikkeet olivat jo tuttuja ja painotkin tiedossa. MUTTA!!! Pitihän siellä tapahtua tietysti yksi kommelluskin, tottakai! Oli liike, jossa minun piti mennä mahalleni vinopenkkiin käsipainot käsissä - kuulostaa helpolta, eikö? Mutta sepä ei mennyt ihan nappiin tällä kertaa. Otin käsipainot käsiini ja lähestyin vinopenkkiä ja yritin asettua sen päälle, mutta se lähtikin karkuun! Minä menin perässä ja onnistuin lopulta läsäyttämään itseni sen siihen jotenkuten. Voi nolouksien nolous! Vieressä treenaavan tytön piti ihan sulkea silmät keskittyäkseen omaan harjoitteluunsa (ja varmaan hillitäkseen naurunsa). En uskaltanut enää toista kertaa ruveta saalistamaan vinopenkkiä alleni, vaan korvasin liikkeen toisella. Ensi kertaa varten täytyy ehdottomasti hioa tuota vinopenkin metsästysstrategiaa. Muuten harjoittelu sujui oikein hyvin. Loppuun tein 30 min aerobista.

No ei siinä suinkaan vielä kaikki! Pukuhuoneessa hörpin kiireellä palautusjuomani ja söin banaanin. Ennen kuin ehdin ulkovaatteita vaihtaa päälleni ja lähteä kotia kohti, iski vielä (näin jälkeen päin ajateltuna: onneksi!!) vessahätä. Pikavisiitti vessan puolelle, käsien pesu ja sitten vilkaisu peiliin, käsien kuivaus ja... hetkinen! Mitä siellä peilissä näkyi?? Vilkaisu uudestaan peiliin ja kyllä, jotain epäämäräistä siinä tosiaan oli! Minulle oli nimittäin jäänyt ihan järkyttävät viikset siitä palautusjuomasta! Semmoista ruskeaa vaahtoa ylähuulen yläpuolella! Ei hyvä päivä sentään! Tuonkohan näköisenä minä olen aina lähtenyt ihmisten ilmoille? :D :D Anna mun kaikki kestää..

Kotona suihkuun ja aamupalan loihtimiseen. Tämmöisen luomuksen tein ja hyvää oli:

kaurapuuro + mehukeitto + mansikat + raejuusto + paistettua kananmunaa + vettä + lisäravinteet

Välipalaksi söin tällä kertaa pilttiä (yritän säästellä noita marjojani talven varalle) ja proteiinipatukan lakritsi-salmiakinmakuisena. Tuo protskupatukka ei ollut kyllä ihan minun mieleen.

Pilttiä ja lakritsi-salmiakinmakuinen proteiinipatukka
Ai niin,muistinhan minä toki punnitakin itseni aamulla. Ja tässä tulevat tulokset:

Punnitustulokset:
Paino 60,1 kg (-0,3 kg), BMI 24,4
kehon rasvaprosentti 37,4 % (-0,8 %)
luustolihasprosentti 26,1 % (+0,6 %)
sisäelinrasvan taso 5

Paino putosi ensimmäisen viikon aikana n. 300 g, rasvaprosentti pieneni 0,8 % ja lihasprosentti kasvoi 0,6 %. Oikeaan suuntaan ollaan menossa! Jee! :)

Mittanauhamitat tulen ottamaan aina kahden viikon välein eli sen vuoro on sitten ensi viikolla.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Hihi, vähän meinasi naurattaa mielikuvat viiksistä ja karkaavasta vinopenkistä :) :) Hyvä kun et kuitenkaan viiksekkäänä treenannut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nauratti muakin, kun olin nolostuksestani selvinnyt :D Elä muuta sano! Tämmösen tohelon kohdalla se olisi varmaan muuten hyvinkin mahdollista, mutta onneksi se palautusjuoma juodaan vasta treenin jälkeen :D

      Poista