sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Juoksuohjelma - Game Over!

No jihuu!! Juoksuohjelma on nyt saatettu päätökseen. Lähtötilanne oli se, että jo 5 min hölkkääminen oli minulle saavutus. Nyt jaksan helposti hölkätä 30 min yhteen putkeen. Tarkoitus oli pyrkiä viiteen kilometriin, mutta se osa tavoitteesta jäi vähän vajaaksi. Juostussa matkassakin kehityttiin kuitenkin joka kerta.

Perjantain lenkki oli yht. 5,05 km pitkä. Kävelyä oli 1,09 km ja hölkkää 3,96 km. Tätä ennen oli pitkä lepotauko, joten energiaa riitti ja lenkki meni kaikista helpoiten.
Lauantain lenkki oli yht. 5,14 km pitkä. Kävelyä oli 1,06 km ja hölkkää 4,08 km. Lenkki sujui ok, mutta jalat olivat väsyneet edellispäivän lenkistä.
Sunnuntain lenkki oli yht. 5,26 km pitkä. Kävelyä oli 1,09 km ja hölkkää 4,17 km. Jalat tuntuivat painavilta ja polvea särki. Tuntui, että jaksaminen ei ollut yhtä hyvä kuin edellisillä lenkeillä.

Juoksuohjelma oli kyllä minulle todella positiivinen kokemus. Opin nauttimaan juoksusta/hölkkäämisestä ja kuntoni parani huomattavasti. Voin suositella sitä kaikille. :)

Huomenna alkaa sitten viimeinkin se LITE (in shape)! Jee! Onkin heti salipäivä edessä - saas nähdä kuinka sössin ja nolaan itseni uusien muuvien kanssa :D Täytyy kohta vielä katsoa opastusvideo läpi ja laittaa salikamat valmiiksi. Olen kyllä todella innoissani tästä dieetistä! :)

4 kommenttia:

  1. Jippii ! :) Onnittelut hienosta saavutuksesta. Tiedän tunteen, se on hyvä :)

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
  2. Vau! Todella huikea saavutus! Voisi itsekin lähteä tuohon hommaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suosittelen! Oli kyllä varsin toimiva ohjelma. Ja musta oli niin kiva, kun joku sanoi, milloin pitää juosta/kävellä - ei tarvinnut itse vilkuilla kelloa.

      Poista