torstai 3. lokakuuta 2013

Nyt saa riittää!!

Nyt olen saanut tarpeekseni! Kävin tänään kreikkalaisessa ravintolassa syömässä (ruoka oli herkullista!) ja sen jälkeen kävin ihanan ystäväni kanssa Cafe Bisketissä nauttimassa kaakaota ja suklaaleivosta (jep jep). Illalla naatiskelin vielä vähän lakritsia (Kouvolan Vanhan Viipurin laku on niiiiiin törkeen hyvää!), irtokarkkeja (eivät edes maistu enää hyvältä, joten en niitä montaa syönytkään), viiniä (hyi, en jää kaipaamaan) ja muumilimukkaa (tätä tulee ikävä!). Nyt olen herkutellut tarpeeksi - herkut on hyvästelty. Yök! Ei enää! Stop! Riittää jo! Huomenna poden varmaan herkkukrapulaa... Innolla odotan jo dieettiä ja kurinalaista elämää! Tervetuloa Lite! 4 päivää siihen...

Tänään ostin itselleni jo treenipäiväkirjan valmiiksi. Tai tällä hetkellä se on vaan ihan normi vihko, mutta tuunailen sen treenipäiväkirjaksi maanantaihin mennessä, hih. :)

Tämän viikon yövuorot ja niistä palautuminen ovat vieneet voimani aivan täysin. Kaikki viikon juoksulenkit vielä tekemättä. Ei se mitään! Sehän tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että tämä tyttö loikkii menemään kolmena seuraavana aamuna! Aamulenkit kunniaan! ;) Liten aikana juoksut on kielletty, joten täytyy juosta nyt, kun saa. Saatan kyllä olla sen verran jörö, että teen salaa juoksulenkin silloin tällöin litenkin aikana - muuten pian tämä juuri opittu taito katoaa taivaan tuuliin. Onko sellainen mahdollista? Sitä en halua!

Tein päätöksen, että OSTAN sen 6 pack-bagin, josta oon jo kauan haaveillut. Pelkästään mun yhden päivän eväät (liten aikana) tulevat täyttämään meidän työpaikan jääkaapin - saati sitte että sinne pitäis vielä mahtua kuuden muunki ihmisen eväkset! Tuo laukku tulee siis tarpeeseen ja ostopäätös syntyi. Okei, no nyt ongelma onkin sitten se, että tuota laukkuapa ei löydykään enää mistään Suomen verkkokaupasta! Oon katsellut sitä myös ulkomailta, mutta ebaystä tilatessa mukaan tulisi 60€ postimaksut, joten ei kiitos... Tietääkö kukaan, mistä noita vielä sais? Koolla ei väliä.

Hei apua! Kello onkin jo noin paljon! Se selittää tämän silmäluomien lupsumisen.. hmm.. täytyy rientää nukkumaan, niin jaksaa aamulla sinne lenkille. Hyvää yötä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti