torstai 10. lokakuuta 2013

Nysäpainot ja protein smoothie

Lite-päivä nro 4 alkaa olemaan lopuillaan. Takana salitreeni  ja aerobinen, neljä ateriaa, neljä litraa vettä ja miljoona vessakäyntiä. Edessä vielä yksi iltapala ja unta :)

Tämän päivän salitreeni meni hyvin! Vuorossa oli olkapäät, ojentajat ja vatsa. Opastusvideolla liikkeet näyttivät todella helpoilta, mutta kattia kanssa! Todellisuus olikin jotain ihan muuta! Joissakin liikkeissä otin ihan pollevana isommat painot heti alkuun ja sitten kun aloin tehdä liikkeitä, niin eihän siitä tullut yhtään mitään! Kun ei räpylä nouse, niin sitten se ei nouse! Piti käydä vaihtamassa tilalle sellaiset pikkiriikkiset nysäpainot! :D Hohhohhoo! Kuten edellisessäkin treenissä, nytkään ei tunnu missään mitään jälkikipuja. Tulevatkohan ne huomenna? Salitreenin perään tein aerobisen. Hyvä combo! :)

Tänään testasin Fastin Intra-treenijuomaa appelsiininmakuisena. Ei puistattanut tai aiheuttanut muitakaan epämiellyttäviä reaktioita makunsa takia. Sen sijaan se haju!! Haiskahti oksennukselle... yök. Parempi, kun ei haistele, vaan juo menemään vaan! :)

Välipalaksi söin tänään Fastin Natural protein smoothien mansikanmakuisena. Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta erittäin miellyttävä sellainen! Maistui hyvälle ja on todella nopea ratkaisu, jos joskus meinaa olla kiirettä.






Iik! Kello on jo noin paljon! Nyt äkkiä iltapalan kimppuun ja katselemaan uutisia (jos vaikka tulisi lisätietoa Oulun kamalasta puukotustapauksesta). Syöpöttelyn jälkeen nukkumaan, jotta aamulla jaksaa jälleen raahautua kuntosalille. Viuh!

4 kommenttia:

  1. Mää täältä sivusta seuraan sun treenailujasi, tsemppiä! Oot kyllä voimakastahtoinen, musta ei ikinä olisi moiseen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) No enpä kyllä tiiä tuosta voimakastahtoisuudesta.. välillä tuntuu, että sitä sais olla enemmänkin. Mutta yritän parhaani ja välillä yllätän jopa itsenikin. :)

      Poista
  2. Tsemppiä täältäkin :) Ja nuo muuten ON tosi hyviä noi smoothiet, mun hedoton lemppari on ananas-kookos :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin muun onkin! Minä ostin niitä kaksi kokeeksi ja nyt ne on jo juotu! :o Täytyy pian päästä hamstraamaan lisää.

      Poista