sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ensimmäisen lite-viikon loppu häämöttää jo! :)

Ensimmäinen Lite-viikko alkaa olla lopuillaan. Fiilikset ovat järisyttävän hyvät! Olo on ollut energinen koko ajan enkä nälkääkään ole kärsinyt (yleensä sana "dieetti" tuo ihmisten mieleen ensimmäisenä nälässä kitumisen). Treenit ovat olleet onnistuneita (vaikkakin vähän sähläämistä näin ensimmäisellä kierroksella) ja olen erittäin tyytyväinen tuohon ohjelmaan. En ole ollut ensimmäisen viikon aikana lähelläkään repsahtamisia tai sortumisia. Tänään töistä kotiin pyöräillessäni haistoin pizzan tuoksun ja ajattelin sekunnin murto-osan ajan, että "voi nam, pizzaa", mutta sitten muistin, että kyseinen ruoka ei kuulu ruokavaliooni ja pyyhkäisin pizzan kuvan mielestäni. :)

Vielä joku aika sitten olin melkoisessa sokerikoukussa (todistusaineistoa löytyy blogistakin vaikka kuinka) ja siitä irrottautuminen oli älyttömän vaikeaa. Nyt kun on ollut 7 päivää herkuitta, voin ihan hyvin kulkea karkki- ja sipsihyllyjen ohi - ei tee yhtään mieli! Tänään jopa katselin vierestä, kun kollega söi lakritsia - no problems! :) Ihanaa, kun lite irrotti minut siitä kierteestä.

Ihana ystävä kuunteli tänään tätä menoani (herään aikaisin, menen salille, menen töihin, tulen töistä, nukun vähän aikaa ja menen taas töihin tai salille...) ja oli vähän huolissaan, että enhän polta itseäni loppuun. Polta loppuun? Minäkö?! Nääääääh! Mutta sitten tajusin, että olen tosiaan tällä viikolla herännyt joka päivä ihan älyttömän aikaisin/porhaltanut eteen päin vähillä yöunilla. Ma heräsin klo 5:45 (salille), ti pääsin töistä vasta klo 7 (valvoin siis yön ja nukuin 5 tuntia aamulla/päivällä), ke pääsin töistä klo 7 (valvoin taas yön ja nukuin 5 tuntia päivällä/aamulla), to heräsin klo 5:45 (salille), pe heräsin 5:45 (salille), la heräsin klo 8:20 (tuona yönä unta peräti 7 h 30 min - viikon ennätys!) ja tänään 5:30 (töihin). Ihan pikkiriikkisen zippiä oloa on havaittavissa, mutta ei pahasti. Toki, jos jatkan näin tiukalla aikataululla kymmenen viikkoa, niin eiköhän se seinä nouse jossain vastaan. Ensi viikolla ei aamusta tulla nukkumaan (salia ja töitä ja öitä), joten täytyy siis yrittää panostaa siihen, että menisi hyvissä ajoin unten maille. Mutta kun illalla on aina niin mukava puuhailla kaikkia omia juttuja, ettei meinaa malttaa mennä nukkumaan. Onko joillain muilla samaa vikaa?

 Odotan joka tapauksessa innolla ensi viikkoa ja erityisesti niitä salitreenejä! Nyt kun liikkeet ovat tuttuja ja käytettävät painot tiedossa, homma sujuu varmasti paljon sujuvammin. Tänään pidin lepopäivän ja on tehnyt hyvää! Huomenna taas jaksaa rehkiä! ;)

Laitan tähän kuvan tämän päivän ruoastani (yhdestä niistä). Oli hyvää! Nam! Ja jos ihmettelette missä ne protskut on, niin söin ne jo aiemmin (ateriaväli meinasi venyä liian pitkäksi, joten paikkasin tilanteen proteiinipatukalla).

Broilerfileitä, lohkoperunoita (itse tehtyjä), kurkkua, salaattia ja tomaattia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti