maanantai 21. lokakuuta 2013

Rikospaikan tutkintaa heti aamutuimaan..

Helou!

Tänään alkoi kolmas viikko liteä! Olin ajatellut nukkua kerrankin "pitkään" eli klo 8, kun oli kerran sellaista herkkua luvassa kuin VAPAAPÄIVÄ! Valitettavasti joku terrorisoi untani ja heräsin 7:40, kun keittiöstä kuului hyvin epämääräistä rapinaa. Aluksi musta tuntui, että en kyllä jaksa edes vaivautua kurkkaamaan mitä siellä tapahtuu, mutta jostain syystä hälytyskellot soivat pääni sisällä ja oli pakko mennä katsomaan. Ja mitä unihiekkaiset silmäni näkivätkään!! Kissa oli keittiönpäydällä lauantaina ostetun Hera80-pussini kimpussa!! Perhana! Se oli vielä avaamaton pussi!! Rikollinen katosi rikospaikalta ennenkuin ehdin edes kissaa sanoa, mutta jäi kuitenkin hyvin omahyväisenä nuolemaan heraproteiini-tassujaan vähän matkan päähän. Maistui siis sillekin! Menin tarkistamaan tuhot ja voi kyllä - proteiinipussissa oli miljoon pientä reikää, joista jauhot vain pölisivät ilmaan. Niisk... Onneksi mulla oli jemmassa Mannisen tyhjä pudding-purnukka, johon säilöin nuo herat teräviltä kynsiltä ja hampailta turvaan. (Nyt syyllinen nukkuu tuossa vieressä - olemme tehneet rauhan... ei noin suloiselle tapaukselle yksinkertaisesti voi olla kauan vihainen.)



Söin aamupalaksi mansikkapuuroa tuosta Hera80-jauheesta tehtynä... kuulostaa paremmalta kuin mitä on. Yök. Perinteinen aamupuuro raejuustoineen on enemmän minun mieleeni.



Kävin tänään klo 12 salilla tekemässä selkä + takareisi-treenin. Virhe! Olisinpa vaan mennyt silloin aamulla... Oli nimittäin monia muitakin treenailemassa tuohon aikaan. Jouduin tekemään liikkeet väärässä järjestyksessä, kun laitteet olivat varattuina. Mutta hei, jotain hyvääkin! Kesytin sen vinopenkin! Jippii! :) Ja bongasin yhden toisenkin liteläisen  treenailemasta. Aluksi en ollut varma, että ollako vai eikö olla... mutta asia varmistui, kun olin lähdössä kotiin (hän teki liikkeet oikeassa järjestyksessä eikä voi olla niin hyvä tuuri, että hän olisi ihan vain sattunut tekemään täsmälleen samoja liikkeitä ja samassa järjestyksessä kuin litessä). Meinasin käydä moikkaamassa, mutta sitten mietin, että kuinka tyhmännäköinen olenkaan siinä ulkovaatteissani hihkumassa "Hei, oletko sinä liteläinen?" :D Ehkä ensi kerralla sitten...

Tänään oli punnitus- ja mittauspäivä! Laitetaanpa raporttia...

Punnitustulokset (vertailu viime viikon tuloksiin):
Paino 59 kg (-1,1 kg), BMI 23,9
kehon rasvaprosentti 37,4 %
luustolihasprosentti 25,6 % (-0,5 %)
sisäelinrasvan taso 5

Paino on pudonnut 1,1 kg viikossa - jeeee! Mutta mitä ihmettä?! Lihasta on kadonnut, vaikka treenaan näin paljon ja olen syönytkin terveellisesti ja proteiinipitoisesti! Ei voi ymmärtää..

Mittanauha-mittaukset (vertailu kahden viikon takaisiin mittoihin):

rinta 84 cm
rinnan alta 70 cm
vyötärö 67 cm (-2 cm)
napa 74 cm (-1 cm)
peppu  99 cm (-2 cm)
reisi 57 cm (-1 cm)
hauis 28 cm (+1 cm)

Mukava huomata, että JOTAIN on tapahtunut kahdessa viikossa! Erityisesti minua ilahduttaa tuon haba! Eihän se ole kuin sentti, mutta on se alku sekin!! :)

Uunissa muhii juuri dieetti-lasagne. Täytyypä napata tänne kuva siitä seuraavaan postaukseen! :)

Energistä viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Hyvältä näyttää sun tulokset. Kuvan lisäksi, laita myös dieettilasagnen resepti jakoon. :)

    VastaaPoista