lauantai 12. lokakuuta 2013

Viikon treenit pulkassa! Jes! :)

Moon niin ylpeä itsestäni! Ensimmäisen Lite-viikon treenit ovat nyt onnellisesti takana! Kaikki neljä treeniä kävin tekemässä kuntosalilla. Ihanaa, kun työvuorot mahdollistivat tämän.

Eilinen treeni (etureidet, pakarat + pohkeet) meni tosi hyvin. Taaskaan ei heti harjoittelun jälkeen tuntunut missään (vaikka poltetta treenin aikana lihaksissa toki olikin), mutta tänään on kyllä takareidet olleet melkoisen arat! Kyllä tuntuu!! Eilisen harjoituksen päälle tein aerobisen.

Tänään treenivuorossa olivat rinta, hauis ja vatsa. Olin niin innoissani tästä setistä, että lähdin (nukuttuani ensin pommiin) salille ja vasta perillä huomasin, että jooo-o, sykemittari on kyllä ranteessa, mutta itse sykevyöhän se jäi sitten kotiin! :D Ahhahhaaa... Ei siis mitään hajua sykkeistä, kulutetuista kaloreista tai mistään muustakaan. Shit happens. Mutta olipahan treeni! Aijaijai, että teki kutaa! Veikkaan, että huomenna kyllä tuntuu ainakin käsissä, jos ei muualla.

Nyt täytyy ruveta tekemään päivän ruoat ja sitten hurautella pyörällä työpaikkaa kohti.

Loppukevennyksenä kuva iltapalasörsselini muodonmuutoksesta. :) Ja on muuten HYVVÄÄ, vaikkei siltä välttämättä näytäkään :P

ENNEN

JÄLKEEN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti