keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Yövuoroja, pyörähuoltoa ja liteen valmistautumista!

Huhhuh.. olen niiiiin poikki! Tämä viikko alkoi kahden yövuoron putkella. Päivät ovat menneet siis nukkuessa ja yöt valvoessa. MITÄÄN järkevää en oo saanut tehtyä ja keskiviikkoa jo eletään! Kääk!

Vein viime viikolla pyöräni huoltoon ja tänään sain sen takaisin. Pyörä on ollut minulla jo kymmenisen vuotta ja nyt vasta vein sen ensimmäisen kerran huoltoon. Oli jo aikakin. Kyllähän sen hyväkuntoisena takaisin toki sain, mutta olipa melkoinen järkytys se huollon hinta!! 176€ (työ ja varaosat)! Nooh, onpahan nyt menopeli kunnossa - se kai se pääasia on?

Olen tutustunut huolellisesti Liten ohjeisiin ensi viikkoa silmällä pitäen. Osaan sitten käyttäytyä salillakin (ehkä) :D Treeniohjelmat vaikuttavat tehokkailta ja odotan niitä innolla! Opastusvideot olivat todella selkeät. Lisäksi on olemassa liikepankki, josta voi tarkistaa liikkeet vielä erikseen, mikäli epäselviksi jäivät tai unholaan painuivat. Kätevää! :)

Olen aloittanut tässä vanhojen (pahojen) tapojen hyvästelyrituaalit. Maistelin tänään viimeisen kerran (ainakin 10 viikkoon) siideriä ja sipsejä. Huomenna vuorossa on kreikkalaisen ravintolan ruoka ja jotain muuta. Viikonloppu (pe-su) on niin työntäyteinen, että silloin en ehdi tehdä oikein mitään. Hyvästelyt on siis tehtävä nyt, niin jaksaa ahertaa 10 viikkoa lipsumatta :) Ensi viikon Lite alkaakin sitten tuplayövuorolla. Täytyy miettiä treenailujen ja ruokailujen aikataulut tarkkaan.

Eräs Lite in shape-ryhmäläisemme vinkkasi edullisesta inbody-mittauksesta täällä Oulussa, joten nyt minulla on aika varattuna kehonkoostumusmittaukseen ensi viikolla 9.10. keskiviikkona! Jännittää kyllä, että mimmoset tulokset sieltä tulee - kesä kun meni syömisten osalta löysällä otteella. :[]

Tällaiset pikakuulumiset tällä kertaa. Nyt raahaudun unten maille - viime öiden valvomiset ovat verottaneet vireystasoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti