keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Än, yy, tee, nyt, LITE!! :)

Tsauppadau!

Kolme päivää Liteä takana ja on kyllä mennyt tosi hyvin. Ennakkoon pikkasen jännitti, että mitenköhän sekavaksi homma taipuu, kun viikko alkoi heti kahdella yövuorolla. Turhaapa tuolle asialle ajatuksiaan uhrasi, hyvin meni! Tänään jäi pakostakin yksi ateria välistä (en olis mitenkään ehtinyt syödä kaikkea, vaikka aloitin syömisurakan jopa tuhoamalla aamupalan heti töistä kotiuduttuani/ennen nukkumaanmenoa), mutta jospa se ei maailmaa kaada.

Olo on ollut todella hyvä. Olen turvonnut melkoiseksi palloksi, mutta se kaiketi kuuluu asiaan, kun keho ei ole vielä tottunut uuteen ruokavalioon. Makeanhimo on kadonnut! Ihan uskomatonta! :)

Yhden treeninkin olen käynyt heittämässä. Liikkeet ja painot olivat vielä hakusessa, mutta ensi viikolla menee varmasti jo paremmin. Epäilytti, että osasinkohan edes tehdä niitä liikkeitä oikein, kun ei heti silloin tuntunut missään. Osasin! Voin sanoa!! :D Takareidet ovat vieläkin kipeänä. Huhhuh!

Syömistä tosiaan riittää! Noin 3-4 tunnin välein oon aina mussuttamassa jotain. :) Yövuoroihinkin tuli eväitä mukaan melko järkyttävä määrä! Hyvä, etten sentään ihan jätesäkissä joutunut niitä raahaamaan. Kyllä kai ne ihmiset siellä katseli, että taitaa tuo tyttö nyt hieman liioitella nälkäkuoleman pelossa. :D Harmi, kun sitä Fitness 6 pack-bagia en vielä omista. Kyselin monista liikkeistä, että onko niitä tulossa ja vastaus oli, että on ja vielä paranneltuna versiona (viimeksi niissä on vissiin ollut jotain häikkää ja ovat hajoilleet, yms.). Sitä odotellessa!

Maanantaina olin kuulkaas niin reipas, että kaiken salillevalmistautumishässäkän keskellä muistin jopa pyörähtää puntarin päällä! Harmi, että älysin tehdä sen vasta veden ja kahvin juonnin jälkeen. Tulokset eivät olleet mitään kovin nättiä katseltavaa, mutta senhän minä jo arvasinkin (näillä herkutteluilla ja syöpöttelyillä mitä olen nyt viimeisen kuukauden ajan harrastanut).

Kaunistelematon totuus. Sen lauon nyt ilmoille.

Superdieetin jälkeen olin aika tyytyväinen vartalooni ja ennenkaikkea olooni. Herkkuja söin harvoin (ei tehnyt edes mieli niitä) ja ruokavalio pysyi terveellisenä. Sitten tuli kesäloma eikä sekään vielä kaatanut mitään - söin kyllä vähän vapaammin, mutta paino pysyi hyvissä lukemissa ja homma hanskassa. MUTTA SITTEN!!! Sitten tuli heinäkuu ja alkoi työt. Töissä oli kiirettä ja töihinpaluu aiheutti jonkinmoisen stressin. Herkut maistuivat, ruokaa ei enää jaksanutkaan laittaa ja siihen kierteeseen jäätiin. Ei hyvä, ei... Halusin laittaa hulluttelulle stopin ja päätin osallistua Fitfarmin Liteen. Ikävä kyllä vahinko oli jo ehtinyt tapahtua ja se näkyy sitten vaa'alla.

Ja tosiaan... se kaunistelematon totuus. Voi sniff sentään! Kolmessa (stressaavassa) kuukaudessa on tapahtunut melko paljon ja huonoon suuntaan.

Punnitustulokset:
Paino 60,4 kg, BMI 24,5
kehon rasvaprosentti 38,2 %
luustolihasprosentti 25,5 %
sisäelinrasvan taso 5

Mittaunauhamittauksia en sitten muistanutkaan... pahus! Tein ne vasta salitreenin ja jättiläismäisen aamupalan sekä kahden vesilitran jälkeen. Laitan ne silti tähän, koska näihin tulen vertaamaan jatkossa:

rinta 84 cm
rinnan alta 70 cm
vyötärö 69 cm
napa 75 cm
peppu 100 cm
reisi 58 cm
hauis 27 cm

Toivottavasti tuo ahterin ja reisikoipien paksuuntuminen johtuu lihaksista (josko se olisi vaikka juoksun aikaansaannoksia? *toiveajattelua*). Kyllähän nuo tulokset kieltämättä ärsyttää, mutta ei mahda mitään. Näillä mennään ja tästä on pakko olla suunta ylöspäin, kun on kerran nämä järeämmät aseet jo otettu käyttöön. ;)

Kävin tänään siellä kehonkoostumusmittauksessa. Ensin täyttelin kaavakkeen ja testattiin puristusvoimat. Sitten tehtiin varsinainen kehonkoostumusmittaus ja sen jälkeen polar-kuntotesti. Tulokset olivat, mitä ajattelinkin... Olen normaalipainoinen, mutta rasvaprosentti on liian suuri ja lihasprosentti puolestaan liian pieni. Ja juuri näihin ongelmakohtiinhan minä pureudun Lite in shapessa! Ihana yllätys oli kuitenkin se, että viskeraalinen rasva on ihan normaalissa lukemissa. Helmikuussa menen samaan mittaukseen, niin näkee mihin suuntaan ollaan menty. Jeij! :)





Oon ihan tohkeissani jo laittanut kamat kasaan huomisaamua varten, sillä MINÄ MENEN SALILLE! Jippii! Treeni nro 2 odottaa! Ostin elämäni ensimmäisen treenijuoman (treenin aikana juotavan Fastin Intran appelsiininmakuisena), jota pääsen samalla testaamaan.

Motivaatio on kyllä nyt aivan huipussaan! Ruokavalio ja treenit - olen niiiiiin innoissani! Tästä tulee hyvä viikko! :)

Motivaation täyteistä viikkoa myös teille! :)


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä menolta. Nyt googlaamaan Fitness 6 pack-bagiä... :o

    VastaaPoista