perjantai 1. marraskuuta 2013

Voimat vähissä ja veto poissa..

Veto meinaa olla aivan täysin poissa... väsyttää, ärsyttää ja ensimmäisen kerran liten aikana on ollut herkkuhimojakin. Se aika kuukaudesta siis. *huoh* Onneksi on kuitenkin saavuttu siihen pisteeseen liteä, että saa vihdoin pitää vapaasyöntipäivän. Sen aika on huomenna! :) Jeij!

Liten ohjeissa annettiin tankkausohje, mutta en aio sitä nyt noudattaa. Vaihtoehtona tankkaukselle oli vapaasyöntipäivä ja aion juurikin toteuttaa tuon vaihtoehto B:n. Joo, ei yhtä hyvä vaihtoehto, mutta mun pää tarvitsee sitä! Oon kuitenkin suoriutunut tästä nyt niin hyvin, että höllään päiväksi ja annan itseni rentoutua. Sunnuntaina palaan ruotuun (luultavasti hyvin turvonneena ja mahdollisesti jopa kipeänä). Ensi viikolla jatketaan taas hieman kiristäen ruokavaliota. Puoliväli lähestyy ja panokset kovenevat!

Aloitan huomisen päivän menemällä salille ja vetämällä viikon viimeisen, neljännen treenin. Mun lempitreeni kyseessä! :) Sieltä kotiuduttuani aloitan päivän rentoutumisosuuden riisipuurolla, nam! Siitä eteenpäin on kaikkia kivoja suunnitelmia. Herkuttelua ja asioita, joita en normaalisti ehdi tekemään. Kerron suunnitelmistani tarkemmin sitten sunnuntaina.

Tällä viikolla minua on suuresti ihmetyttänyt erään kollegani suhtautuminen tähän mun liteen. Huom! En ole töissä kertonut olevani "dieetillä" tms. Ilmeisesti siellä on kiinnitetty huomiota siihen, että roudaan omia eväitä mukana ja eväät ovat aina minun itse tekemiäni. No, joka tapauksessa, eräs kollega sanoi minulle eräänä iltana, että "Heitä jo hiiteen nuo dieettis, kuihdut kohta kokonaan pois!" Kyllä meinasi haarukka pysähtyä kesken matkan pastalautaselta kohti suuta. En ollut valittanut mistään (ei mitään valitettavaa) ja söin ihan tyytyväisenä omia pöperöitäni, kun tuo kommentti tuli. Ja tämä kyseinen työkaveri siis itse kertoi syöneensä lämpimän aterian viimeksi toissapäivänä ja söi päivälliseksi yhden karjalanpiirakan ja salaattia. Välipalaksi hän veteli pullaa. Että en kyllä ymmärrä mikä hän on arvostelemaan minua ja minun syömisiäni. AAAAARRRRGggggh! Mielestäni syön paljon terveellisemmin kuin monet muut esim. meidän työpaikallamme. Onko tuo sitten vain kateellisten rutinaa? Oli mitä oli, mutta minä käännän tuollaiset kotkotukset positiiviseksi energiaksi. Entistä suuremmalla tarmolla eteenpäin siis! :)

Herkut huutelevat tuolla kaapissa, mutta siellähän huutelevat. Minä alan pakata treenilaukkua valmiiksi huomista varten! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!


6 kommenttia:

  1. Sulla on mennyt ihan todella hyvin! Tosi motivoivaa lukea tällaisella asenteella kirjoitettua juttua. :) Ja niin kuin hyvin tiedätkin, voit hyvin jättää tuon työkaverisi kaltaiset kommentit omaan arvoonsa. Joillakin vain on vaikeuksia suhtautua omiin ja muiden elämäntapamuutoksiin - ehkä kaverisi mielikuva kaikista ruokavalioista on, että ne ovat hirveää kärsimystä ja kituuttamista. Kateuskin on ihan mahdollinen ja inhimillinen tunne.

    Tsemppiä niihin vaikeisiinkin päiviin!

    - Mai

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Sait minusta lukijan! Kiva blogi.
    Kuulostaa tosi tutulta kateellisuus ja ihmeelliset kommentit jotka pääsevät sivusta seuraajien suista kun itse yrittää laihduttaa. Mutta siitä ei kannata provosoitua, jos joku haluaa trollata ja päästää epäsopivia asioita suustaan, niin se kertoo paljon heistä ja heidän vuorovaikutustaidoista. Parasta on jos siihen pystyy asiallisesti reagoimaan, ei varmaan kukaan pahaa mieltä purkaava jaksa ikuisuuksia olla hankala, jos ollaan ystävällisiä takaisin. Tätä on kuitenkin vaikea noudattaa jos on tullut mitta täyteen jonkun kanssa.


    Yritän itsekin elää terveellisemmin ja myös pudottaa painoa ihan reilusti, jos haluat seurata matkaani: http://findmywayup.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Onpa mukava kuulla! Kiitos! :)
      Olet ihan oikeassa. Minäkin kerroin työkaverilleni, että tässä on kyllä nyt kyseessä ihan muskeliruokavalio, että ei pelkoa mistään kuihtumisesta :D
      Ehdottomasti tsekkaan blogisi! :) Tsemppiä projektiisi! :)

      Poista
  3. Kollegasi ovat vain kateellisia siitä kun olet uskaltanut aloittaa terveellisemmät elämäntavat :) Älä vain kuuntele mitään mitä ne pullanmussuttajat tupisevat, vaan anna mennä samaan tahtiin eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuuntele! Teen tätä oman hyvinvointini ja terveyteni hyväksi - ihan sama mitä muut siitä ajattelevat. :)

      Poista