torstai 7. marraskuuta 2013

Vapaata syöntiä ja paluu arkirutiineihin

Vapaasyöntipäivä meni niin nopeasti, että suhahdus vain kävi! Tuli syötyä todellakin VAPAASTI ja vaikka mitä hyvää (riisipuuroa, paahtoleipää, suklaata, irtokarkkia, sipsiä, muumilimukkaa, pizzaa..). Seuraavana päivän turvotti ja vatsa oli kipeänä (paha saa palkkansa, kjäh kjäh kjäh). Ja nyt tein kyllä syntiä!! Mun vapaat syönnit jatkuivat nimittäin vielä sunnuntaillekin! Menin käymään ystävän luona tupareissa ja hän oli ihan sitä varten tehnyt pannukakkua ja hankkinut mutakakkua ja... Eli otin pikkiriikkisen köntsän mutakakkua ja yhden palan pannaria.

Mutta kerronpa hieman tarkemmin viikonlopusta. Lauantaiaamuna heräsin pirteänä ja kävin tekemässä salilla viikon viimeisen treenin. Salilta kotiuduttuani nautiskelin riisipuuroa marjojen ja mehukeiton kanssa! Nam nam!


Riisipuuroaaaaa! <3

Päivä jatkui rennoissa merkeissä lehtiä lueskellen ja herkutellen, tottakai! Muutama boksille pölyyntymään jäänyt Olipa Kerran-jaksokin tuli katsottua. Välipalaksi söin paahtoleipää, jossa oli päällä sipaisu oivariinia ja maksamakkaraa. Päivän pääruokana oli pizzaa! Oi että, Da Max ei petä ikinä! :) Illalla koko komeuden kruunasivat irtokarkit ja sipsit sekä MUUMILIMUKKA! En kyllä paljoa jaksanut syödä. Ja jännä juttu, mutta ei ne karkit ja sipsit niin hyviltä maistuneetkaan kuin mitä muistelin.

Lukemattomien lehtien pinon antia! :)

Paahtoleipää maksamakkaralla :p
Kinkku-ananas-majoneesi-pizza, slurps!

Ah <3
 Sunnuntaiaamuna oli hiilarikrapula. Jatkoin lukemattomien lehtien lueskelua ja chillailin sängyssä pitkään. Sitten kävin siellä kaverin luona tupareissa ja sen jälkeen menin illalla käymään Hukassa ystäväni kanssa. Hukassa oli Halloween-hullutukset ja sai viedä kaverin sinne tutustumaan. Kannatti! Minun kaveristani tuli hukkalainen! Jeij! :)


Naisten pukuhuone



Paluu arkeen on ollut ihana! Vielä tämän vuoden alussa kuvittelin, että minulle ei yhtään sovi mitkään tiukat ruokavaliot, mutta kattia kanssa! Nyt vapaasyöntipäivän jälkeen oikein odotin näitä tuttuja, turvallisia ja terveellisiä pöperöjäni! Aijaijai! :)

Uusi viikko (Liten viides) on lähtenyt käyntiin kahdella yövuorolla. Maanantaiaamuna olin niin reipas, että kävin heti kukon kiekaisujen aikaan salilla tekemässä 1. treenin. Kylläpä oli virtaa kuin pienessä kylässä! Tankkauspäivästä... anteeksi, korjaan, vapaasyöntipäivästä oli ilmeisesti hyötyä ainakin energiatasojen suhteen! Ja kun aamutreeni oli hoidettu alta pois, niin kylläpä kelpasi kelliä höyhensaarten pehmeillä höyhenpatjoilla. ;) Tiistaihan meni sitten ihan täysin nukkuessa. Tulin klo 7:30 kotiin, söin aamupalan ja kömmin nukkumaan. Nukuin noin seitsemän tuntia ja tunsin itseni levänneeksi. Syöpöttelyä ja ostoskärryrallia kaupassa. Illalla otin vielä pikkupäikkärit ja sitten työmaalle möllistelemään.

Yövuoron pöperöä --> pinaatti-kukkakaalimuusi + jauheliha + raejuusto
Mulla on viha-rakkaussuhde noihin yövuoroihin. En oikein osaa päättää, että tykkäänkö niistä vaiko enkö. Hyvä puoli on, että saahan yövuoroista lisärahaa. Valvominenkaan ei oo mulle ongelma ja päivälläkin saan kyllä nukuttua (mikäli yläkerran naapurit sen vain suinkin mahdollistavat). Kolikon kääntöpuolena onkin se, kun se on niin epäsosiaalista. Minä olen omassa yövuorossani yksin. Se tarkoittaa sitä, että 2,5 vuorokauteen ei juuri sosiaalisia kontakteja ole. Ja yövuoroja tehdessäni olen kyllä ihan päiväpöllö! Migreenipotilaana myös se vuorojen epäsäännöllisyys on vähän hankala juttu.. Mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi! Ja täytyy olla onnellinen, että on ylipäätään töitä - olipa ne sitten mitä vuoroja tahansa!

Tänään heräilin puolilta päivin ja kipaisin puntarillakin mutkan! Ja kävinhän toki myös tekemässä viikon toisen treenin. Oli ihanaa, kun sai lisätä painoja liikkeisiin! Niin mahtavaa! Tosi motivoivaa! Huomista treeniä odotellessa... :)

Punnitustulokset (vertailu viime viikon tuloksiin):
Paino 59,8 kg (+0,8), BMI 24,3
Kehon rasvaprosentti 37,0 %
Luustolihasprosentti 26,2 % (+0,3 %)
Sisäelinrasvan taso 5

Kylläpä jännitti vaa'alle astuminen! Ja meinasin masentua lukeman nähdessäni. Onneksi se on kuitenkin lihasta! Huhhuh, huhhuh... Rasvaprosentti on pysynyt ihan samana, joten ei hätiä mitiä. Täytyy alkaa tehdä vähän enemmän aerobisia, jotta saadaan nuo rasvat tuolta katoamaan.

Nyt kiireen vilkkaa päätä tyynyyn, että jaksan herätä muutaman tunnin päästä.

Hyviä öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti