lauantai 16. marraskuuta 2013

Elämä on...

Huh, tappavasta viikosta selvitty! :) Oli kyllä ihan oikea päätös, kun en ottanut turhaa stressiä tuosta ruokapuolesta. Tein pääasiassa ruoat niin, etten punninnut niitä - nopeutui homma huomattavasti.

Ihan uskomatonta, kuinka aika rientääkään! Jo (päivää vaille) kuusi viikkoa Liteä takana!! Ollaan siis reilusti yli puolivälin. Jee! En ole hirveästi mietiskellyt Liten jälkeistä elämää. Syy tähän on varmaan se, että alitajunnassani tiedän mitä teen. Aion jatkaa kutakuinkin Liten ohjeilla, mutta löysään elämäntilanteen mukaan. Jos esim. on kiirettä ja ihan hullut työvuorot, niin kyllä vähempikin salilla käynti riittää. Ruokapuolelle aion lisätä ainakin lohen - sitä on ikävä! Tänään olisi ollut Prisman pihalla loimulohta (aaaaah!) myynnissä, mutta koska lohi ei kuulu nykyiseen ruokavaliooni, en voinut sitä ostaa.

Olen tunnesyöjä ja olen kyllä niiiiiiin iloinen, että elämä on ollut Liten aikana (pienestä stressistä huolimatta) aika tasaista. Ei ole sitten ollut mitään suurempia houkutuksia mieliteoille... Siis viime päiviin asti. Tällä viikolla sain tietää, että minusta levitetään täysin valheellisia juttuja ja minusta puhutaan p*skaa selkäni takana. Eräs ihminen on ahdistavan kiinnostunut tekemisistäni ja puhumisistani - ihan sama mitä teen, teen aina hänen mielestään jotain väärin ja sitä sitten puidaan minun poissaollessani. Tämä tilanne on vienyt minulta yhtenä yönä jopa yöunet. Lisäksi olen ollut aika ahdistunut, stressaantunut ja raivoissani moisesta kaksinaamaisuudesta. :( Toivoisin vain, että kyseinen henkilö jättäisi minut rauhaan. Olisi mieluummin vaikka niin kuin minua ei olisi olemassakaan. :( Joka tapauksessa, tämän tilanteen aiheuttamat tuntemukset ovat saaneet minussa aikaan kaikenlaisia mieliteko-ajatuksia. Tekisi mieli lohduttaa oloani suklaalla, irtokarkeilla, sipsillä.. jollain hyvällä! Mutta tämä johtuu vain ja ainoastaan tästä olostani ja koska tunnistan ongelman, taistelen sitä vastaan. En sorru vanhoihin tapoihini (lohtusyömiseen), vaan päätän, että nyt ei tähän vipuun haksahdeta! Piste! Mutta täytyy sanoa, että "Elämä on..." :/

Onneksi ensi viikolla tapahtuu eräs ihan järisyttävän mukava asia ja siitä saan varmasti lisää energiaa ja iloa elämääni. Saan vähän muuta ajateltavaa - valoa tunnelin päähän. Mikä se asia on? Sitä en vieläkään paljasta. Soriiii! Mutta saatte kuulla ensi viikolla siitä varmasti ihan kyllästymiseen asti! :)

Treenit ovat kulkeneet todella hyvin! Painoja on saanut lisätä ja fiilis treenatessa on ollut hyvä! Jee! Mii laik! :) Huomenna pääsenkin viikon viimeisen harjoituksen kimppuun! Ja sehän onkin (jos ette oo vielä kuulleet) minun LEMPITREENINI!!! Toivottavasti tällä kertaa olisi kaikki käsipainot ja vinopenkit saatavilla. Niin juu ja oma musiikkikin kulkee nykyään aina mukana salilla puhelimessani. Löysin ratkaisun pulmaani (suuri puhelin vs pieni hauis) ja se tulee tässä:

Kuva täältä
Tilasin pari viikkoa sitten Gazozilta tällaisen paidan, jossa on vetoketjulliset taskut. Puhelin kulkee taskussa treenin ajan. Kätevää! :)

En oo muistanut tällä viikolla ottaa itsestäni mittanauhamittoja, mutta puntarilla sentään älysin pyörähtää. Tuloksia:

Punnitustulokset (vertailu viime viikon tuloksiin):
Paino 59,0 kg (-0,8), BMI 23,9
Kehon rasvaprosentti 36,7 % (-0,3 %)
Luustolihasprosentti 26,2 %
Sisäelinrasvan taso 5

Paino putosi viikossa 800 g ja ilmeisesti se oli rasvaa (rasvaprosentti pieneni ja lihasprosentti pysyi samana). Jihuu! :) Tällaiset tulokset kyllä motivoivat suuresti! Entistä suuremmalla tarmolla vaan eteenpäin!

Ai niin muuten! Tilasin tällä viikolla tavaraa Body Actionista!! :) Tilasin:
Kuva täältä
Ihanat Better Bodiesin Baggy Soft Pant-housut! Näyttävät ainakin kuvan perusteella todella mukavilta ja rennoilta.

Kuva täältä
Ja VIIMEINKIN (!!!) saan ikioman 6-pack bagin! Ja mikäpä muukaan väri voisi olla kyseessä kuin pirteä pinkki ;)

Tulisipa tuo paketti pian! Haluan päästä testaamaan ostoksiani :)

Tänään tein ruoaksi tällaista paistosta, johon sain eräältä Lite-ryhmäläiseltä ohjeen. Jouduin tosin hieman soveltamaan, koska meillä ei ollutkaan kesäkurpitsaa (kyllä, sitä entistä inhokkiani!) jääkaapissa. Tein sen siis niin, että paistoin jauhelihan (ja maustoin sen), lisäsin sekaan sipulin ja kuullotin, lisäsin mukaan vielä pilkottua paprikaa, tomaattia, porkkanaa ja kurkkua ja paistoin vielä vähän aikaa. Sitten lopuksi koko satsi uunivuokaan ja juustoa (Polar 5%) päälle. Uuniin 200 astetta, kunnes juusto on saanut väriä. Oli hyvää! Huomenna teen samaa ruokaa lisää, mutta kesäkurpitsan kanssa! :)






Rentouttavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti