maanantai 6. toukokuuta 2013

Viikko 5 tunnelmia

Niin vetelee viimeisiään viikko nro 5. Vappu oli ja meni, synttärit oli ja meni... Syömiset oli mitä oli (munkkeja, simaa, kiinalaista, popcornia, pätkis-juustokakkua, pullaa, Kismet-jäätelöä...) ja siltä kyllä tuntuukin! Kääk! En kuitenkaan jäänyt laakereilleni makaamaan, vaan hoidin viikon liikuntaosuudet kunniakkaasti kotiin. Huh. Jotain positiivista edes! :)

Muilla (niillä, jotka ovat kuuliaisesti extran ohjeita noudattaneet) on ollut tankkausviikonloppu - voisi siis ajatella, että minä hoitelin tankkaukseni vähän vapaammalla kädellä tuolloin vapun aikana. Toivon (ja uskon), että rellestämiset herkkujen kanssa eivät jää pitkiksi ajoiksi linjoille lojumaan, vaan "tankkaus" antoi boostia aineenvaihdunnalle ja minun henkiselle hyvinvoinnilleni (on helppoa olla taas tiukemmalla linjalla, kun on saanut vähän herkutella). Tänään mussutin lounaaksi tonnikalasalaattia, omnom! Tuttua ja turvallista TERVEELLISTÄ ruokaa taas vaihteeksi! <3

Superdieetti-extran viidennen viikon liikunnat: 
TI kuntosalitreeni-alakroppa 55 min (-252 kcal)
KE aamuaerobinen 1 h 5 min (-385 kcal)
TO lepo
PE kuntosalitreeni-yläkroppa 1 h (-170 kcal)
LA aamuaerobinen kuntopyörällä 1 h (-360 kcal)
SU aamuaerobinen kuntopyörällä 1 h (-350 kcal)
MA aamuaerobinen 1 h 5 min (-340 kcal) + kuntosalitreeni-koko kroppa 55 min (-195 kcal)

YHTEENSÄ: 7 h * -2052 kcal


weheartit.com


Olen tänään ollut vähän kipeänä. Kurkkua vihloo ja flunssa meinaa vaivata. En tästäkään huolimatta malttanut pysyä viltin alla, vaan oli ihan PAKKO päästä aamulla aamukävelylle ja nyt iltapäivällä sitten salille. Salin yritin jättää välistä, mutta mikä siinä on, kun en siihen yksikertaisesti pystynyt!? Koukussa treenaamiseen? :D Huomasin koko ajan vain ajattelevani, että minkälainen treeni olisi nyt ollut vuorossa ja kuinka hyvä olo siitä olisikaan tullut ja... Ei auttanut kuin kerätä kimpsut ja kampsut kassiin ja suunnata kulku Hukkaan. No, nyt on treenit purkissa ja voin loppuillan keskittyä hyvillä mielin ihan muihin asioihin (kuten vaikkapa Suomi-Ranska peliin!).

Melko tappoviikko tulossa. Huomenna on iltavuoro, keskiviikkona päivävuoro, torstaina aamupätkä ja yö, perjantaina yö.. Saattaa jäädä tällä tytöllä liikkumiset melko vähiin. :[] Mutta näillä mennään!

Huomenna onkin punnituksen ja mittailujen vuoro! Kauhulla odotan! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti