keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Armotonta irtokarkkihimotusta!! Aaaaarrrrgh...

Voihan turkasen irtokarkkihimotus!! Kylläpä tänään teki NIIIIIIIIN tiukkaa kaupassa... Ihan hirveät irtokarkkihimot päällä. Mikäpä olisi mukavampaa kuin katsoa jääkiekkoa ja mussuttaa omia lempikarkkejaan? Kävelin kaupassa irtokarkkien luokse ja katselin niitä vähän aikaa (täytin mielessäni itselleni lempikarkeistani koostuvan pussin), sitten käännyin kannoillani ja jätin karkit hyllylle huutelemaan nimeäni. Hyvä minä!! Mutta huh, tekipä tiukkaa! Vielä ei ole kuitenkaan herkuttelun aika. Jäljellä 8 päivää tiukkaa rutistusta edessä - sitten tankataan ja herkutellaan!! :)

Tänään sain postissa itse itselleni (vähän myöhässä) hankkimani syntymäpäivälahjan. Bestshapen Facebook-sivuilla oli viime viikolla niin hyvä tarjous, etten voinut vastustaa kiusausta!


Paketti sisältää:
* Bestshape-työkirjan (sis. täydellisen kotijumppaohjeen koko vartalolle, reseptejä, ravintotietoa, henkisen valmennuksen osion ja täydellisen 12 viikon työkirjan. Työkirja koostuu suunnittelusta, tavoitteiden laatimisesta, viikkoseurannasta ja onnistumisen tunteesta --> täydellinen uusi alku minulle Superdieettien jälkeiseen elämään!)
* Besthape-dvd:n (sis. kotijumpan, jonka kesto on n. 40 min)

Maltan tuskin odottaa, että pääsen tutustumaan tuohon kirjaan paremmin! Kotitreenistä puhumattakaan! :) Jos jotakuta alkoi kyseinen kirja tai dvd kiinnostaa, niin lisätietoja saa sivuilta: www.bestshape.fi

Nyt SUOMI-USA-peliä jännittämään (ilman niitä irtokarkkeja)! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti