tiistai 7. toukokuuta 2013

Extra-viikko 5 - tuloksia! :)

Nyt vuorossa on todella pikainen postaus. Täytyy alkaa tehdä tämän päivän ruoat valmiiksi, pakata reppu ja suunnata kohti työpaikkaa. Iltavuoro edessä siis!

Iltavuorot ovat siitä kivoja, kun ehtii aamulla lenkille! Jes! Tämän aamun lenkkionnea tosin varjosti sellainen iso ja tumma sadepilvi. Aurinkokin kuitenkin pilkahteli jostain pilvivaipan takaa, joten päätin lähteä käymää edes ihan pikaisella lenkillä. Olipa hyvä päätös! Kyllähän tuolla välillä ripisteli vettä melko paljonkin, mutta varsinaiseksi sateeksi se ei onneksi yltynyt. Hyvä lenkki! Hölkkäsinkin aina välillä.

Tänään oli punnituspäivä. Vähän kauhulla puntarille kapuamista odottelin (se vappu...), mutta tulokset eivät olleet läheskään niin kamalat kuin pelkäsin.

Viidennen viikon mittoja ja punnitustuloksia


Superdieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - tänään toistin mittaukset (vertaan uusia tuloksia siis ihan Superdieetin alussa saamiini mittoihin):
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 64 cm (-7 cm) -1 cm viime viikosta!
Napa 80 cm / 71 cm (-9 cm) -1 cm viime viikosta!
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 99 cm (-5 cm)
Reisi (levein kohta) 60 cm / 56 cm (-4 cm)


Punnitustulokset (vertailu viimeksi julkaistuihin tuloksiin):
Paino 58,0 kg, BMI 23.5
kehon rasvaprosentti 36,4 % (-0,3 %)
luustolihasprosentti 25,8 % (+0,2 %)
sisäelinrasvan taso 5

Okke, okke. Eli paino pysyi nyt samana - ei mahda mitään. Pääasia, ettei se kuitenkaan ollut noussut!!! Mutta (mikäli tuota minun laitettani on uskominen) olihan tuossa kehon koostumuksessa kuitenkin tapahtunut muutos parempaan.

Nyt hellan ääreen ja menoksi! Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti