perjantai 17. toukokuuta 2013

Superdieetin + Superdieetti-extran tulokset! :) OHI ON!

SUPERDIEETTI-EXTRA ON NYT VIRALLISESTI OHI! JEEEE!! :)

Superdieetti-extran kuudennen viikon liikunnat: 
TI aamuaerobinen 1 h (-380 kcal)
KE lepo
TO lepo
PE lepo
LA lepo
SU lepo
MA aamuaerobinen 1 h 5 min (-372 kcal)
TI lepo
KE iltapäivä-aerobinen 1h (-416 kcal)
TO lepo

YHTEENSÄ: 3 h 5 min * - 1168 kcal

Viikko sisälsi paljon yövuoroja, yhden ylimääräisen työvuoron ja näiden työvuorojen myötä oloni oli niin väsynyt, että yritin maksaa univelkoja pois. En jaksanut liikkua. :(

Kuudennen viikon mittoja ja punnitustuloksia


Superdieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - tänään toistin mittaukset (vertaan uusia tuloksia siis ihan Superdieetin alussa saamiini mittoihin):
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 64 cm (-7 cm)
Napa 80 cm / 70 cm (-10 cm) -1 cm viime viikosta!
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 98 cm (-6 cm) -1 cm viime viikosta!
Reisi (levein kohta) 60 cm / 55 cm (-5 cm) -1 cm viime viikosta!
Lisäksi rintojen kohdalta lähti dieettien aikana 3 cm ja rintojen alta 4 cm. Harmi, kun laihtumista ei voi kohdistaa johonkin tiettyyn kohtaan - kuka nyt rintoja pienemmäksi haluaa? ;)


Punnitustulokset (vertailu viimeksi julkaistuihin tuloksiin):
Paino 57,0 kg (-1,0 kg), BMI 23.1
kehon rasvaprosentti 35,1 % (-1,3 %)
luustolihasprosentti 26,7 % (+0,9 %)
sisäelinrasvan taso 4 (-1)

SUMMASUMMARUM... Kiloja putosi dieettien aikana 5,8 kg (62,8 kg --> 57,0 kg), BMI muuttui 25.3 (lievä lihavuus) ---> 23.1 (normaali paino) ja senttejä lähti ympäriltä yhteensä 35 cm!!! Aikaa tähän kului siis 3 kk. Yksin tämä matka olisi ollut melko hankalasti saavutettavissa, mutta Fitfarmin nettivalmennuksena järjestetyn Superdieetin ja Superdieetti-extran avulla se meni suht. kivuttomasti ja yllättävän nopeasti. Suosittelen lämpimästi näitä nettivalmennuksia! Omat tietoni ja taitoni (mm. ravitsemuksen suhteen) eivät olleet riittävät, jotta tuloksia olisi saatu aikaan. Ammattilaisten apu tuli siis tositarpeeseen! :)

Nämä olivat dieettejä enkä aio jatkaa ohjeiden kirjaimellista noudattamista, mutta dieetin myötä tapahtui elämäntapamuutos enkä ole siis aikeissa heittää kaikkea opittua hukkaan, vaan aion jatkaa elämääni näitä dieettiohjeita mukaillen. Ehdottomasti pidän kiinni hyvästä aamupalasta, viidestä ateriasta päivässä, riittävästä vedenjuonnista, runsaasta proteiinin saannista, kasviksista ja hiilihydraattien vähentämisestä, jne. Aion myös käydä kuntosalilla ja suorittaa aerobisia (olivatpa ne sitten aamu- tai iltalenkkejä) aina, kun mahdollista.

Alkuperäinen tavoitteeni oli saavuttaa 56 kg - yhden kilon päähän jäätiin. Matkan varrella tavoite on hieman muuttunut. Olen jo nyt painooni (ja ulkomuotooni) tyytyväinen, mutta en toki laittaisi pahakseni, vaikka se kilo vielä lähtisikin. Tällä hetkellä tavoitteenani on ensisijaisesti ylläpitää nykyinen paino (usein dieettien jälkeen vanhat tavat palaavat ja saavutukset valuvat lihomisen myötä kankkulankaivoon) ja kiinteytyä vielä lisää (rasvaa pois ja lihasta tilalle!). :)

Minulla oli tänään vapaapäivä. Vapaapäivään sisältyi "hiukset kuntoon"-projekti parturilla ja shoppailua. Kun olin lähdössä kaupungille ihanan aurinkoiseen ja kesäiseen säähän, iski armoton vaatekriisi! Housut, jotka olin ajatellut laittaa jalkaani, olivat ihan liian isot ja näyttivät naurettavilta! Apua! Pengoin vaatekaappiani löytämättä mitään päällepantavaa. Olin jo melko epätoivoinen, kunnes mieleeni tuikahti ajatus tavoitehousuistani (kokoa 36). Naurettava ajatus - minähän kokeilin niitä (salaa) kolme viikkoa sitten enkä todellakaan mahtunut niihin! Mutta koska muitakaan mahdollisuuksia ei enää ollut, päätin edes yrittää... ja arvatkaas mitä?! NE OVAT TÄYDELLISET!! Minä mahdun viimeinkin tavoitehousuihini, jotka ostin joskus v. 2008 (silloin ne olivat minulle ihan hitusen pienet/tiukat, mutta ostin ne, koska ne olivat niin ihanat). Ja hyvä, että ostin, sillä nykyajan housut ovat todella epäsopivia minulle. Kokeilin tänään kaupassa muutamat farkut ja jumittuivat heti pohkeen kohdalta kiinni! Plaah...

Tavoitehousut kokoa 36

 Kävin tänään shoppailemassa ja ostin itselleni kaikkea kivaa! :)

Lumenen huulipuna + huulten rajauskynä, Isadoran luomiväri, Maybellinen smoky eye-rajauskynä ja L'orealin BB-poskipuna

Niken ihanat juoksukengät! Rakkautta ensisilmäyksellä <3

57 kg-rajapyykin palkinto: Polar FT60-sykemittari <3

Olipas kiva päivä! Aurinko paistoi ja tarkeni olla ihan toppi päällä ulkona. :) Sykemittarinkin tosiaan ostin ja päädyin tuohon FT60:een, koska se on monipuolisempi kuin se FT40. Väreistä päädyin mustaan, koska musta käy kaikenväristen vaatteiden kanssa (minulla on tällä hetkellä "pinkkikausi", mutta eihän sitä tiedä, milloin se loppuu).

Viikonlopun aion ottaa rennosti syömisten ja juomisten suhteen. Ensi viikolla sitten taas kurin ja nuhteen pariin! :)

4 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä ihailtava itsekuri! Tosi hienot tulokset :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos paljon! :) Täytyy myöntää, että olin ihan yllättynyt itsekurini olemassaolosta. Luulin, ettei minulla sellaista ole ja siitä syystä olen ajatellut, ettei minulle sovi tällaiset tiukat ruokavaliot, yms. Aina sitä oppii (itsestäänkin) jotain uutta :)

    VastaaPoista
  3. Tuohon kuka nyt rintoja pienemmäksi haluaa....MINÄ! :D Oman superdieetin tuloksia odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että on niitäkin ihmisiä olemassa! :D Minä toivoin, että olisi lähtenyt enemmän tuolta ahterista, mutta aina ei voi voittaa :D Tsemppiä! :)

      Poista