sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Herkkukrapulaa...

Eilen oli todellinen herkkupäivien herkkupäivä - olo tänään myös sen mukainen. Yök. Oksettaa, turvottaa... mutta eipähän ainakaan tee enää herkkuja mieli! Jotain positiivista! :) Ihana palata huomenna taas arkeen ja terveellisten pöperöiden pariin. <3

Eilen kävin eräissä 50-vuotisjuhlissa, joissa tuli maisteltua kakkua, voileipäkakkua, kalakeittoa, leipää, viiniä, olutta, boolia, jne. Sitten illalla jatkui omat juhlat euroviisujen parissa omine herkkuineen. Herkkupöytä näytti tältä:

Sipsejä, irtokarkkeja, suklaata, dippiä <3

Irtokarkkeja suoraan Makuunin hyllyltä, nam!

Suklaata!

Grillisipsejä, kickersejä ja American-dippiä

Suffeli- ja Julia-keksejä kahville kaveriksi

Yllätys oli, että olin mielessäni kuvitellut/muistellut kaiken maistuvan paremmalta, kuin mitä todellisuudessa sitten oli. Makuaisti kehittynyt? Ja entäs sitten nämä uudet tuttavuudet? Suffeli-keksit eivät maistuneet aidoilta suffeleilta, mutta Julia-keksit maistuvat ihan Julia-konvehdeilta! :)

Tänä aamuna käytin sykemittaria neitsytlenkillä (vai olikohan se toisin päin eli käyttiköhän mittari minua?). Hyvin pelasi ja sää oli ihan uskomattoman lämmin ja aurinkoinen! Kesäisestä säästä intoutuneena käytiin mittarin kanssa myöhemmin iltapäivällä vielä toinenkin lenkki :) Ihania tuollaiset aurinkoiset vapaapäivät - keksisin kyllä helposti tekemistä niille päiville ;)

Ai niin, tilasin muuten tänään KuntoPlus-lehden, kun oli niin houkutteleva tarjous! Tulee ihana pinkki juoksutakki kaupanpäällisenä! Iiiiiiih! On ollut tarkoitus ostaa juoksutakki, kun en sellaista nykyään omista (vanhat ovat isoja) - säästyinpähän nyt siltä, jeij! :)

Huomenna on taas paluu kiireiseen arkeen... huoh. Taidankin mennä tästä nukkumaan, että aikaisin herääminen ei tule ihan hirveänä järkytyksenä.

Hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti