keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Väliviikko (the plörinäviikko) vierähti ja niin koitti Superdieetti-extra!

Niin vierähti väliviikko. Homma vähän lipsahti lapasesta ja tulikin syötyä ihan mitä sattuu! Pizzaa, kiinalaista, suklaata, sipsiä, jouluateriakin (pakko tyhjentää pakastinta), pannukakkua, karkkia... ihan hirveää!! :( Kun pirulle antaa pikkusormen, se todellakin vie koko käden! KÄÄK! Söin monen monta turhaa ja ylimääräistä kaloria - tunnustan sen tässä ja nyt. Ja tämän tunnustuksen myötä annan itselleni synninpäästön - mennyt on mennyttä eikä sille enää mitään voi. Nyt katse vain tulevaisuuteen! :)

Väliviikon liikuntasaldo:
MA aamulenkki 1h 10min (6,7 km)
TI aamulenkki 1h 10min (6,7 km)
KE lepoa
TO aamulenkki 1h 10min (7,1 km)
PE lepoa
LA lepoa
SU aamulenkki 1h 30min (8,8 km)

Aamuaerobiset tuli siis tunnollisesti tehtyä, vaikka ruokailupuoli menikin ihan plörinäksi. Jotain positiivista! :)

Superdieetti-extran aloitin tiistaina. Tuntemukset extrasta ovat todella positiiviset. Annokset ovat valtavia, kuten superdieetinkin alussa. Ruoka-aineissa on nyt vähän enemmän vaihtelua, mikä on aivan huippu juttu! Kaurapuuroa, real-leipää, hedelmiä, värikkäitä vihanneksia! Nam! :) Ihanaa palata takaisin kuriin ja nuhteeseen! Ainut, mitä ikävöin, on ihana aamusmoothieni! Voi sniff! En uskalla ihan hirveän suurta määrää raakoja kaurahiutaleita laittaa smoothieen.

Lopuksi laitan tähän kevennykseksi kuvan eräistä herkuista, jotka kolahtivat viime viikolla postiluukustani. Ja mikä parasta - NÄMÄ HERKUT OVAT TERVEELLISIÄ JA SALLITUT JOPA MINUN DIEETISSÄNI! ;) Eivätkö olekin suloiset? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti