keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Extra-viikko 3 - tuloksia!

Voi mahdoton tätä motivaation määrää!! :) Tuo "Hanki lihasta, polta rasvaa"-kirja on nyt inspiroinut minua aivan mielettömästi treenaamisen suhteen!

Kirjassa on tarjolla monenlaisia treeniohjelmia --> treenataan koko kroppa kerrallaan tai keskitytään eri lihasryhmiin yhdellä kertaa. Minulla on aina ollut 1-jakoisia treeniohjelmia ja olen jo kauan halunnut kokeilla jotain intensiivisempää kuntosaliohjelmaa (mutta ei ole ollut varaa ostaa sitä personal trainerilta). Aion nyt ottaa käyttööni tuosta kirjasta sellaisen 2-jakoisen ohjelman, joka suoritetaan 3 kertaa viikossa (= 3 treeniä viikossa) ja jokainen suuri lihasryhmä treenataan kahdesti viikossa. Teen siis yhtenä päivänä alavartalotreenin, toisena päivänä ylävartalotreenin ja kolmantena päivänä kokovartalotreenin. Kuulostaa tehokkaalta! :) Samalla haastan itseni tekemään sen kuntosalitreenin todellakin kolmena päivän viikossa. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista (työvuoroni kun saattavat olla mitä vain maan ja taivaan väliltä), mutta silloin pyrin käymään salilla edes kaksi kertaa viikossa, jolloin treenaan koko kropan kaksi kertaa (ei peräkkäisinä päivinä). Minulla on tosi hyvä fiilis tästä! :) Toisaalta, Superdieetti-extran kuntosalitreeni houkuttaa myös (vaikutti super tehokkaalta!), mutta testataan nyt tätä kirjan treenisysteemiä ensin.

Tällä viikolla olen jo käynyt tekemässä alavartalotreenin (voi ristus, mikä reeni!! Soijaa pukkasi ja jalat huutaa vieläkin halleluujaa!) ja ylävartalotreenin (vatsalihakset ja selkä ihan hellänä!). Vielä käyn joku päivä tällä viikolla tekemässä koko kropan käsittelyn ja se on sitten siinä! Jes! :)

Kuva: we<3it


Ja sitten punnitustuloksia kolmen viikon jälkeen!

Kuva: we<3it

 

Superdieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - tiistaina toistin mittaukset (vertaan uusia tuloksia siis ihan Superdieetin alussa saamiini mittoihin):
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 65 cm (-6 cm) -1 cm viime viikon mittauksesta!
Napa 80 cm / 72 cm (-8 cm) -1 cm viime viikon mittauksesta!
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 100 cm (-4 cm)
Reisi (levein kohta) 60 cm / 57 cm (-3 cm)



Punnitustulokset (vertailu viimeksi julkaistuihin tuloksiin):
Paino 59,0 kg (-0,4 kg), BMI 23.9
kehon rasvaprosentti 37,2 % (-0,9 %)
luustolihasprosentti 25,8 % (+0,7 %)
sisäelinrasvan taso 5

Nyt on selvästi painon putoaminen hidastunut, mutta siltikin tulokset ovat mielestäni hyviä. Rasvaprosentti pienemmäksi ja lihasta lisää! :) Nyt neljännelle dieettiviikolle otin käyttöön muutokset ruokavalioon --> syön ihanan aamupuuroaamiaiseni vain treenipäivinä - muulloin vedän aamupalasmoothien.


Superdieetti-extran kolmannen viikon liikunnat: 
TI aamuaerobinen 1 h 10 min (-425 kcal)
KE lepo
TO lepo
PE lepo
LA ilta-aerobinen kuntopyörällä 1 h 5 min (-430 kcal)
SU aamuaerobinen 1 h (-385 kcal)
MA aamuaerobinen 1 h 5 min (-403 kcal) + kuntosalitreeni (alakroppa) 1 h (-195 kcal)

YHTEENSÄ: 5h 20min * -1838 kcal


Täytyy myöntää, että viime aikoina on tehnyt ihan hirveästi mieli kaikkea sellaista, mihin dieettini ei yllä... pizzaa, karkkia, kiinalaista, sipsiä, suklaata... Voih... Mutta tiukkana olen pysynyt enkä ole lipsunut!

Ja tästä hyvästä olen ostellut itselleni kaikkea kivaa. Olen mm. ostanut/tilannut:

Obh Nordica mikroaaltouuni

Wilfa tehosekoitin

* kunnon tehosekoittimen aamupalasmoothietani varten (nykyinen antiikkikapistus on sangen äänekäs ja haisee kärähtäneelle)
* mikroaaltouunin (nykyinen mikroaaltouunien esiäiti-kapistus sanoi sopimuksen irti ja lämmittää kaiken ainoastaan sulatusteholla)
LISÄKSI
* ison satsin urheiluravinteita (niistä enemmän sitten, kun suvaitsevat saapua)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti