maanantai 8. huhtikuuta 2013

Viikko Extraa takana päin! :)

No NYT voi viimeinkin sanoa, että ensimmäinen Superdieetti-Extran viikko on lopuillaan. Se onkin kuulkaas vierähtänyt todella nopeasti!

Vapaapäivän aamu valkeni aurinkoisena, mutta silti minua väsytti armottomasti. Oli niin lähellä, että olisin jättänyt aamuaerobisen väliin. Onneksi sain kuitenkin itseni ylös sängystä (motivaation lähteenä ajatus kropastani palava rasva) ja raahattua lenkkipolulle. Ärrrrrrsyttävän liukkaita ovat vielä kävely- ja pyörätiet näillä leveysasteilla - ei noissa aamulenkeissä mikään muu ärsytäkään. ARGH! Kunpa nuo jäät sulaisivat! Pyörällä en kyllä lähde yhtään mihinkään niin kauan, kun tiet näyttävät tuolta! Eräskin mies meinasi lentää pyörän kanssa nurin ihan nenäni edessä, kun lähti uhkarohkeasti urautuneelle pyörätielle pyörän selässä. Mission impossible ja viisaasti hän sitten päättikin taluttaa pyörän.

Houkuttaisiko lenkkeily?

Olin tänään reipas ja tein iltapäivällä vielä kotitreeninkin. Saimme tässä Extrassa kaksi uutta kotitreeniä. Yhdistin nyt liikkeitä vanhasta ja uudesta treenistä. Huipputreeni! Huomenna jos ei pakarat ja reidet huuda hoosiannaa, niin onpa kumma :)

Superdieetti-extran ensimmäisen viikon liikunnat: 
TI aamuaerobinen 1 h 15 min (-476 kcal), 7,5 km
KE aamuaerobinen 1 h 5 min (-379 kcal), 7 km
TO lepo
PE lepo
LA lepo
SU aamuaerobinen 1 h 10 min (-430 kcal), 7 km
MA aamuaerobinen 1h (-378 kcal), 6 km + kotitreeni 55 min (-236 kcal)

YHTEENSÄ: 5h 25min * -1899 kcal * 27,5 km

Huomenna olisikin sitten punnituspäivä. Jännityksellä odotan! :) Nyt iltapuhteiden pariin ja sitten nukkumaan... Hyvää yötä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti