sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Höpöttelyjä

Uaaaaah! Ihan älytön kiire koko ajan jonnekin... tai lähinnä töihin kai? Keskiviikosta lähtien olen lähestulkoon asunut työpaikallani - käynyt aina välillä vain vähän nukkumassa kotona. Sama meno jatkuu tänään. Olen ollut töissä klo 7-12 ja klo 21 menen sinne jälleen. Onneksi sitten tulee pari päivää vapaata! Jee! :)

Tämän viikon kuulumisia? Nooh, uusi mikro on saatu ja hyväksi todettu. Ei huono hankinta ollenkaan. :) Ja uusi tehosekoitin myöskin kotiutettu ja supertehokkaaksi todettu. Onhan se aika äänekäs, mutta sen verran tehojakin kyllä löytyy, ettei tartte kauaa sillä surruutella menemään :D Ihanan ilmavaa smoothieta tulee! Nam!

Muutokset ruokavaliossa ovat kaiketi toimineet hyvin. Ainakin olo tuntuu kevyemmältä ja mitä tänään salaa kävin vaivihkaa puntarilla, niin kyllä se paino on laskenutkin. ;) Mutta punnituspäivä on vasta tiistaina, joten eipäs kiirehditä asioiden edelle!

Treenit? Juu, kaikki kolme kuntosalitreeniä on nyt suoritettuna, joten siltä osin kaikki kunnossa. Ja ilmeisesti on tehokasta treeniä ollutkin, kun paikat ovat olleet vähän kipeinä aina treenejä seuraavana päivänä. Hih :)

Viime päivinä aurinko on hemmotellut meitä ihanasti ja siksi olikin tänä aamuna klo 6:30 pieni MELKOINEN YLLÄTYS, kun ulkona satoi isoja lumihiutaleita. Ei muuta kuin pyörällä kohti työpaikkaa, vaikka silmät ja nenä olivatkin lunta täynnä. Eikä siinä kaikki! Kuinka ollakaan, hiutaleet muuttuivatkin rakeiksi ollessani vasta puolivälissä matkaa! Rakeita riitti ihan työpaikan pihalle asti ja sitten se loppui! Ei lunta, ei rakeita, ei mitään... Voi luntoäiti minkä teit! Voiko ihmisellä todella olla niin huono tuuri, että sattuu pyöräilemään juuri sen 15-20 minuutin sadekuuron ajaksi tuonne??! Ilmeisesti ainakin minun kohdallani näin on. Jotenkin ei yllätä....

Meille on ilmeisesti tulossa kohta tankkauspäivä, mutta minä jätän sen varsinaisen tankkauspäivän pitämättä ja sen sijaan otan vähän rennommin vappuna ja vappua seuraavana syntymäpäivänäni. :) Kuten sanottua, tämä extra on nyt opettelua loppuelämää varten enkä aio kyllä tulevaisuudessakaan olla juhlimatta vappua/synttäreitä/juhannusta/joulua, jne. Ensi viikolla aion käydä syömässä jossain ravintolassa, syödä munkkia, juoda simaa... Ja haluaisin kovasti maistaa tätä:
Mutta maistanko tuota nyt vai sitten dieetin loputtua? Sitä en ole vielä päättänyt... Onko joku jo maistanut tuota herkullisennäköistä Kismet-jäätelöä? :)

Olen muuten päättänyt, että minun superdieetti-extrani tulee kestämään 45 päivää (42 päivän sijaan) eli SD-extrani loppuu 17.5.2013. Silloin sitten teen loppupunnituksen ja - mittaukset. Jännää! :) En osaa kyllä vielä yhtään ajatella, että mitä sitten dieetin jälkeen? En kyllä vanhoihin epäterveellisiin elämäntapoihini ainakaan palaa (se on varmaa), mutta kaikki muu onkin vielä pimennossa... kaikki ajallaan. Nyt eletään tätä päivää ja minun täytyy mennä nukkumaan, jotta jaksan olla yön töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti