tiistai 9. huhtikuuta 2013

Extra-viikko 1 - punnitustulokset! :)

Toinen Superdieetti-Extran viikko hurahti käyntiin! Jee, mikä fiilis! :)

Aamulla minua väsytti taas aivan hirrrrrrrveästi enkä olisi millään jaksanut lähteä käymään kuntosalilla ennen työrupeamaa, mutta päätös on päätös! Tänään oli punnituspäivä, joten se toimi kyllä jonkinlaisena motivaattorina ylösnousulle ;)

Superdieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - tänään toistin mittaukset (vertaan uusia tuloksia siis ihan Superdieetin alussa saamiini mittoihin):
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 66 cm (-5 cm)
Napa 80 cm / 75 cm (-5 cm)
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 100 cm (-4 cm) -2 cm viime mittauksesta!
Reisi (levein kohta) 60 cm / 58 cm (-2 cm)



Punnitustulokset (vertailu viimeksi julkaistuihin tuloksiin):
Paino 60,0 kg (-1,2 kg), BMI 24.3
kehon rasvaprosentti 38,8 % (+0,9 %)
luustolihasprosentti 24,8 % (-1,2 %)
sisäelinrasvan taso 5

Psssssst... ilman kapulaa paino 59,5 kg! Jeeee! :)

JIPPII!!! Sen lisäksi, että olen painoindeksin mukaan normaalipainoinen (ah, rakastan tuota adjektiivia), painan nyt virallisesti 60 kg!! Olen painanut viimeksi tämän verran joskus vuonna... ööö... 2007? Jep! Silloin, kun olin 21-vuotias nuori nainen. Muistan, kuinka tuskailin tuolloin ihan hirveästi painoni kanssa. Kävin päivittäin puntarilla. Söin paljon sipsejä, popcornia, karkkia, yms. Söin todella vähän oikeita ruokia... voi, miten väärin olenkaan toiminut. :( Mutta nyt ollaan tässä päivässä, olen liki 27-vuotias (ei nyt enää mitenkään niin) nuori nainen ja tästä on painolla suunta alaspäin! :)

Ja koska olen nyt rikkonut tuon 60 kg:n rajan, palkitsin uurastukseni tilaamalla tänään itselleni pienen lahjan. Mikä tuo mysteerinen lahja on? Se selvinnee teille parin seuraavan päivän aikana! ;)

Ja takaisin aamuun... Aamulla vedin napaani tuon ihan kamalanmakuisen latausjuoman (YÖK!), laitoin ihanat Better Bodies-pöksyt jalkaani ja hölkkäsin Hukkaan. Ensin tein kuntosalitreenin (ihan omanlaiseni) ja sen perään kävelin reippaasti (sykerajoja tarkkaillen) juoksumatolla 45 min ajan. MIKÄ EUFORINEN OLO olikaan treenirupeaman jälkeen!!! Kannatti todellakin lähteä! :)

Kotiin tultuani olinkin jo aika nälkäinen. Aamupalaksi nautin keitetyn munan, kaurapuuroa (jonka keitin eilen ostamistani luomu täysjyväkaurahiutaleista, NAM!), mehukeittoa, marjoja ja raejuustoa. Olipa herkullinen ja tuhti aamiainen! :) En enää oikeastaan kaipaa aamupalasmoothietani juuri ollenkaan - tuo on paljon parempaa! :)

Söin tänään töissä kukkakaalimuusin ja paistetun jauhelihan yhdistelmää sekä jauhelihapihvejä, wokkivihanneksia ja salaattia raejuustolla. NAM!! Kohta on iltapala-välipalayhdistelmän aika (en ehtinyt syödä näitä erikseen, joten täytyy syödä ne nyt kimpassa) --> vanilja-skyr, piltti, cashew-pähkinöitä, rahkaa, mehukeittoa ja vehnäleseitä. NAM!

Eräs työkaverini tänään kysyi minulta, että "HERRANEN AIKA! Paljonko niitä kiloja onkaan lähtenyt???" Hän sanoi muutoksen olevan silmiinpistävä ja että kohta minua saa kuulemma etsiä suurennuslasin kanssa. AAAaaaawwwww! Ihanasti sanottu! Tuollaiset kehut ovat kyllä aina niin motivoivia ja erittäin kannustavia. Mukava kuulla joltain ulkopuoliselta (siis joltain muulta kuin mieheltäni), että tämä projekti on ollut kaiken tämän vaivannäön ja itsekurin arvoista.

Nyt iltapalalle, lomps!
P.S. Käytin muuten ilmaisua "NAM!" tässä päivityksessä kolme kertaa - dieetti ei siis todellakaan tarkoita mitään pahanmakuisten pussikeittojen litkimistä. Dieetti voi olla myös NAM! :)

 Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti