tiistai 16. huhtikuuta 2013

Extra-viikko 2 - tuloksia :)

Kaksi viikkoa Superdieetti-extraa takana. Extran aikana paino on pudonnut paljon ripeämmin kuin varsinaisen Superdieetin aikana. Superdieetin aikana paino jumitti melkoisesti, mutta ei jumita enää! Todella jännä juttu!

Eilen Fitfarmin Bull antoi kaikille extralaisille ensimmäiset ruokavalion päivitysohjeet. Päivitys oli tarkoitettu niille, joilla paino ei ole nyt extran aikana pudonnut toivotulla tavalla/nopeudella. Hän korosti, että niiden, joilla homma etenee hyvin ja paino laskee, ei kannata tehdä muutoksia. Toimivaa systeemiä ei kannata muutella! Näin ollen, minä jatkan nyt vielä tällä nykyisellä ruokavaliollani. Jos paino alkaa jumia, niin teen päivityksen sitten.

Tänään oli punnitusten ja mittausten aika!


Superdieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - tänään toistin mittaukset (vertaan uusia tuloksia siis ihan Superdieetin alussa saamiini mittoihin):
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 66 cm (-5 cm)
Napa 80 cm / 73 cm (-7 cm) -2 cm viime viikon mittauksesta!
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 100 cm (-4 cm)
Reisi (levein kohta) 60 cm / 57 cm (-3 cm) -1 cm viime viikon mittauksesta!



Kuva:we<3it

Punnitustulokset (vertailu viimeksi julkaistuihin tuloksiin):
Paino 59,4 kg (-0,6 kg), BMI 24.1
kehon rasvaprosentti 38,1 % (-0,7 %)
luustolihasprosentti 25,1 % (+0,3 %)
sisäelinrasvan taso 5

Psssssst... ilman kapulaa paino 58,8 kg! Jeeee! :)

Olen oikein tyytyväinen Superdieetti-extran toisen viikon tuloksiin. Ja alkaa se rasva näköjään pikkuhiljaa palaa tuolta itse ongelma-alueeltakin (peppu-reisiosasto). Täytyy vain olla kärsivällinen :) Ja toki, huomaahan sen vaatteissa, että melko löysiltä alkavat tuntua. Kohta saa ostaa uudet työhousut! Ai niin, ja kihlasormus alkaa olla niin iso, että lentää kohta sormesta. Nakitkin ovat ilmeisesti päässeet hoikistumaan :D Kunhan tämä koko extra on ohi, otan loppukuvan. Sitten rohkaistun ja julkaisen täällä aloituskuvan (ennen Superdieettiä ottamani) ja tuon loppukuvan (Superdieetti-extran jälkeen).

Superdieetti-extran toisen viikon liikunnat: 
TI aamuaerobinen 45 min + kuntosalitreeni 50 min (-498 kcal)
KE lepo
TO lepo
PE aamuaerobinen 1h 10 min (-425 kcal), 7 km
LA lepo
SU työmatkapyöräilyä 40 min (-250 kcal)
MA lepo

YHTEENSÄ: 3h 25min * -1173 kcal

Toisen viikon liikunnat jäivät aika vähiksi. Olin todella väsynyt koko viikon (sitä kevätväsymystä?), joten panostin lepoon. Univelat alkavat olla melkein maksettuja, mutta eivät ihan. Nyt minulla on kaksi yövuoroa peräkkäin, joten pari seuraavaa päivää tulevat kulumaan nukkuessa. Onneksi kuitenkin sen jälkeen on 5 päivää vapaata, joten on aikaa liikkumiselle! Jeij! :)

Tänä aamuna kävin aamulenkillä. Ja olipa ihanaa huomata, että nyt ne himskatin jäät olivat viimeinkin sulaneet tuolta pyöräteiltä!! JIPPII! Hyvästi liukastumisyritykset ja tipuaskeleet! Sää oli muuten aika sateinen, mutta ei sekään haitannut! Siellä minä harpoin menemään reilun tunnin! Ja sen jälkeen aamupuuroannos napaan, oi nam! Nyt painun pehkuihin ja yritän nukkua tulevaa yötä varten.

P.S. Olen jo melkein lukenut sen Jan Sundellin kirjan loppuun. Se on TODELLA mielenkiintoinen opus! Siellä oli myös treeniohjelmia kuntosalille. Aion ehdottomasti kokeilla, kunhan tästä koomastani selviän. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti