lauantai 6. huhtikuuta 2013

Extra-fiiliksiä tältä viikolta :)

Kohta alkaa olla viikko Superdieetti-extraa takana. Ihan uskomatonta! Ei tämä tunnu dieettaamiselta. Ei ole nälkä, ei ole makeannälkää... Eilen puoliso oli ostanut Fazerin tuoreen, vastapaistetun patongin - sen maistaminen oli todella suuri houkutus, mutta siitä selvittiin. Aina houkutuksen sattuessa kohdalle, alan mietiskellä niitä seurauksia, mitä patongin syömisestä, yms. tulisi. Jos olisin ottanut patonkia ja rouskutellut sen tyytyväisenä nassuuni (vaikkei ollut edes nälkä), niin olisinko sitten ollut onnellinen? En. Olisin ollut todella pettynyt itseeni, harmitellut asiaa ja siitä olisi saattanut tulla takapakkia projektilleni. Päätin siis pysyä lujana ja jättää patongin nautiskelut hamaan tulevaisuuteen. Kaikki on kiinni vain omasta tahdonlujuudesta ja päättäväisyydestä!

Tämä Superdieetti-extran ruokavalio on ihan käsittämättömän hyvä! Aamupala tuntui aluksi älyttömän suurelta, mutta nyt olen joka aamu syönyt iiiison aamupuuroannoksen mehukeiton, raejuuston ja marjojen sekä keitetyn munan kera. Minulle ei ole ikinä oikein maittanut aamupala ja aiemmin olen melkein oksentanut jo ajatuksestakin syödä joku puuromönjä ennen klo 6 aamulla! MUTTA KAIKKEEN TOTTUU ja nautinkin nykyään puuroni jo ennen kuutta (töihin pitää lähteä 6:30). :) Värikkäiden vihannesten kuuluminen ruokavalioon on mahdollistanut wokkivihannesten käytön ruoanlaitossa. Paistettua kanaa, wokkivihanneksia ja cashew-pähkinöitä. Oi, niiiiiin hyvää!

Eilen ostin itselleni Mannisen vaniljan ja banaani-toffeen makuisia puddingeja! Suklaa-puddingia minulla on jo ennestään (hyväksi todettu, mutta välillä kaipaa vaihtelua). Syön päivittäin välipalaksi yhden proteiinivanukkaan, sillä pelkän rahkan syöminen tekisi hommasta liian yksitoikkoista. Vaniljanmakuinen pudding maistuu ihanalta marjojen kera ja banaani-toffeella tyydyttää makeanhimon, sillä se maistuu Ville Vallaton-jäätelöpuikolta. Puddingeissa pidän erityisesti siitä, että niissä on runsaasti proteiinia, mutta ei lainkaan sokeria. Hiilihydraattejakin on todella vähän.

Harmittaa, kun tämän viikon treenisaldo on jäänyt ihan nollille. Noh, jospa huomenna pääsisi treenaamaan. Tai sitten teen huomenna vain viikon viimeisen aamuaerobisen ja jätän varsinaiset lihaskuntotreenit ensi viikkoon.

Nyt menen joka tapauksessa syömään ja sitten nukkumaan. Ensi yön olenkin töissä, joten hyvää yötä! :)



6 kommenttia:

  1. Moi! Sinulle on haaste blogissani: http://pullavapuh.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kuinka paljon tuossa extrassa tulee kaloreita per päivä?

    Kuulostaa ihan unelma "dietiltä" jos noin monipuolinen se oikeastikin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No esimerkiksi eilen kaloreita tuli alle 1500. Se vähän vaihtelee päivittäin sen mukaan että syökö kanaa vai nautaa, rahkaa vai raejuustoa, hedelmän vai realia, jne.

      Poista
  3. Uuh, ai että voi ihminen odottaa värikkäitä vihanneksia! Enää kaksi viikkoa... Mmm. No okei, kyllä se tankkauskin ennen extraa houkuttaa. Ihanaa, että löysin tän sun blogin! Kasvattaa motivaatiota ja saa kivasti vinkkejä. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan, kuinka minäkin niitä odotin. Vihreisiin vihanneksiin kyllästyy helposti, kun niitä sen kuusi viikkoa puputtaa menemään. Värikkäiden vihannesten kanssa homma helpottuu huomattavasti. :) Onpa ihana kuulla, että tykkäät blogistani ja saat siitä motivaatiota! Tsemppiä kovasti! :)

      Poista