maanantai 25. maaliskuuta 2013

Superdieetin tuloksia! :)

Aurinkoista maanantaita! :)

Päätin varsinaisen Superdieetin omalta osaltani eilisaamuun. Punnitsin ja mittailin itseni --> tulokset olivat seuraavanlaisia:

Dieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - eilen toistin mittaukset (vertaan uusia tuloksia siis ihan dieetin alussa tekemiini mittoihin):
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 66 cm (-5 cm)
Napa 80 cm / 75 cm (-5 cm)
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 102 cm (-2 cm)
Reisi (levein kohta) 60 cm / 58 cm (-2 cm)
Myös rinnan alta on kadonnut dieetin aikana 3 cm

Eli Superdieetin aikana minulta lähti yhteensä 17 cm! Olen tyytyväinen! :) 

Punnitustulokset (vertailu viimeksi julkaistuihin tuloksiin):
Paino 61,2 kg (-0,5 kg), BMI 24.8
kehon rasvaprosentti 37,9 % (-1,2 %)
luustolihasprosentti 26 % (+0,9 %)
sisäelinrasvan taso 5

Psssssst... ilman kapulaa paino 60,7 kg! Jeeee! :)

Superdieetin aikana minä olen siis laihtunut 1,6 kg, rasvaprosetti on pienentynyt 2,6 % ja lihasta on tullut lisää 1,6 %. Olen tyytyväinen myös näihin lukemiin! JA MIKÄ PARASTA --> OLEN PAINOINDEKSIN MUKAAN VIIMEINKIN NORMAALIPAINOINEN!!! JEEE!!! :)

Näistä tuloksista on oikein hyvä jatkaa ensi viikolla alkavaan Superdieetti-extraan! :)

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, pidin eilen herkkupäivän. Söin sitä ruokaa, mitä muutkin (hernekeittoa, leipää, juustoa..) ja nautin kahvin kanssa mm. suklaaleivoksen (olipa äklön makeaa). Illalla herkuttelin kaikilla paheillani (sipsiä, lakua, suklaata, irtokarkkeja). Hyvää oli eikä nyt tee mieli mitään herkkuja YHTÄÄN. Liputan kyllä herkkupäivän puolesta - kun antaa itselleen välillä mahdollisuuden herkuttelulle, pysyy paremmin kaidalla tiellä. Ja saipahan aineenvaihduntakin vähän boostia. ;)

Tänään palasin ruotuun ja kävin aamulenkillä. Ihmettelin jo eilen aamulla sitä, kun sykkeeni ei noussutkaan yhtä helposti kuin yleensä. Eilen ajattelin sen johtuvan siitä, että ehkä sykevyöni ei ollut kunnolla paikallaan. Tänään kävelin tuhatta ja sataa, mutta syke keikkui vain siinä 110-135 btm. Loppusuoralla testasin ja kävelin täysiä kotiin (tässä vaiheessa sykemittari normaalisti olisi näyttänyt 164) ja mittari näytti vain 114. Ilmeisesti sykevyöstäni on paristo lopussa. Byääh! Olen siis tehnyt luultavasti eilen ja tänään enemmänkin kestävyysharjoittelua kuin rasvanpolttolenkkeilyä. No, ei voi mitään... Uutta patteria kehiin.

 Aurinko paistaa ja suunnittelen tässä lähteväni Leader shopiin tutkimaan alennusmyynnin antia. :)

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! :) 

Kuva: weheartit.com
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti