lauantai 23. maaliskuuta 2013

Superdieetin viimeinen ehtoollinen

Niin on nopeasti kulunut kuusi viikkoa! Ihan uskomatonta! Ja loppusuora häämöttää - aion nimittäin lopettaa varsinaisen Superdieetin huomisaamuun. Aamulla aikomuksenani on kohdata vaaka ja mittanauha - raportoin tulokset sitten tänne. Huomenna pidän herkkupäivän - kävi miten kävi (eli ovatpa tulokset sitten mieluisat tai ei). On parina viikkona ollut ihan kauheita kiusauksia houkutuksille, mutta olen niistä huolimatta pysynyt kaidalla tiellä. Nyt annan itselleni luvan herkutteluun, sillä reilun viikon päästä alkaa superdieetti-extra (enpähän ainakaan sitten ratkea).

Kävin aamulla tekemässä aamuaerobisen. Ihana ilma! Aurinko paistoi eikä ollut kuin -6 astetta pakkasta. Täydellistä. Tunnin verran taapertelin menemään ja 400 kaloria paloi. Ollaan nyt kotipuolessa (maaseudulla) käymässä ja lenkkipolun varrella näkyi paljon kaikenlaisia eläinten jälkiä. Nämä olivat kaikista hellyttävimmät! Näyttävät oravan pikkutöppösiltä :) AAaaaawww! Oravat ovat kyllä hurrrjan suloisia! :]


Koska huomenna on herkuttelupäivä, niin teen tästä haavepostauksen. Kyllä nämä minulle maittaisivat! Nam nam!
Kickers - en ole ikinä maistanut

Uusi herkkuni - Pepsi Max

Irtokarkkeja! <3

Ihanaa lauantaita! :) Minä ryhdyn kohta nauttimaan Superdieetin viimeistä ehtoollista! ;)

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Olipa kiva nähdä, että jollain muullakin on herkkupäivä! Söin ja syön itte kanssa tänään herkkuja ja koitan sitte ens viikolla jaksaa jatkaa ohjeitten mukaan! Herkullista huomista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Kiva kuulla, että on muitakin herkuttelijoita! :D Kyllähän sitä nyt kuuden viikon tiukan dieetin jälkeen saa vähän palkita itseään ja antaa armoa. Ja nyt näistä herkuista kyllä osaa nauttia jokaista suupalaa ja puraisua myöten ;)
      Herkullista tätä päivää sinulle! :)

      Poista
  2. Kyllä on erilaisia ihmisten herkut. Minä en noita sinun herkkujasi söisi vaikka maksettaisiin :) (Älä pahastu, mutta ovat minusta pelkkää kemikaaliroskaa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pahastu, sillä makuja on monia :) En ole enää se sama herkkusuu kuin vuosi sitten, mutta kyllä välillä vieläkin iskee himo tähän kemiaaliroskaan. Nostan hattua sinulle, kun pystyt pysymään kaukana moisista. :)

      Poista