tiistai 12. maaliskuuta 2013

Superväsynyt päivä

Väsynyt päivä. Nämä kaksi sanaa kuvaavat päivääni ja päivän olotilaani osuvimmin. Minuun on jälleen iskenyt hirveä väsymys. Johtuisiko siitä, että keho olisi menossa jälleen ketoosiin? Ainakin olo on ihan samanlainen, voimaton, kuin viikko sitten.

Aamulla väsytti ihan hirveästi. Kello herätti minut aamuaerobiselle, joten ei auttanut kuin nousta ylös sängystä. Pakkasta on edelleenkin sen verran paljon, että ulos minua ei saa kuin pakon edessä. Suoritin siis aamuaerobisen kuntopyöräillen ja samalla Gilmoren tyttöjä katsoen.

Aamupalasmoothie napaan ja ruoanlaittoon. Ruoanlaittaminenkin on nykyään niin aikaavievää, kun kaikki ainekset pitää punnita. Dieetin jälkeen en aio kyllä jatkaa ruoan punnitsemista. Silloin luotan siihen, että osaan silmämääräisesti arvioida sopivat annokset. Mutta kyllä tämä punnitseminen nyt väliaikaisesti onnistuu - teen mitä vain, jotta dieetti onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kävin tässä taannoin MyBody-messuilla Oulussa ja sain sieltä Mannisen Pudding-näytteitä. Eilen maistoin mansikka-valkosuklaata ja tänään vaniljaa. Tähän asti olen syönyt isosta purkista (jonka ostin) suklaanmakuista puddingia, mutta nuo mansikka-valkosuklaa ja vaniljakin olivat kyllä hyviä! Nam nam! En osaa sanoa, mikä on suosikkini. Ehkä mansikka-valkosuklaa... Mutta toisaalta, vanilja-pudding maistui marjojen kera toooooodella hyvältä!

Väsymyksestä huolimatta yritin tehdä jonkinlaisen kotitreenin. 50 minuutin treenin onnistuin pinnistelemään, mutta voimat olivat kyllä ihan loppu. Alkoi heikottaa kesken treenin ja treenin jälkeinen olotila oli jotain erittäin voimatonta. Toivottavasti voimat palautuisivat pian ja saisin loppudieetistä kaiken hyödyn irti!

Olisin jo valmis antautumaan nukkumatille, mutta täytyy odottaa vielä vähän aikaa, että saan syödä iltapalan. Ei ole kyllä yhtään nälkä, mutta on yhtä paha jättää jotain syömättä kuin syödä liikaa.

P.S. Hei lukijat, haastan teidät jättämään itsestänne tänne edes jonkinlaista puumerkkiä/kommenttia, jotta tiedän onko teitä edes oikeasti olemassa vai ovatko nuo lukijalukemat vain jotain haamulukijoita! ;)

8 kommenttia:

  1. Heippa!
    Löysin sun blogin vasta ja todellakin seuraan kuinka tästä eteenpäin. Kerro, nyt kun 6 viikkoa on takana, niin kannattiko?
    Mä noudatan tuota Jutan go fat go-dieettiä, ja sen kautta mä ehkä vähän ymmärrän sua :). Tietenkin tässä on ihan eri, kun tätä voi noudattaa kuka vain riippumatta mistään...

    Mutta siis seuraan ja tsemppaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :)
      Nyt on viisi viikkoa takana ja kuudes viikko meneillään. Kyllä ehdottomasti kannatti - voin sanoa sen jo nyt! Enpä olisi uskonut kuinka paljon voi tapahtua niin lyhyessä ajassa! Suosittelen lämpimästi kaikille Superdieettiä - seuraavahan alkaa 2.4. Paras 49 euron sijoitus ikinä! :)
      Kuinka Go fat go-dieetti on sujunut? Oletko saanut sillä tuloksia aikaan? Samanlaista ruoan punnitsemistahan se on siinäkin :)
      Kiitos ja tsemppiä myös sinulle! :)

      Poista
    2. Kiitos tsempistä! Kyllähän se elämä pyörii enemmän ja vähemmän ruoan ympärillä oli kyse mistä dieetistä tahansa.

      Mutta mun tulokset. Kyllähän niitä tulee, mutta ehkä pehmeän luonteen takia tulee syötyä sellaista mitä ei pitäisi,kun olen niin pirun kohtelias. En osaa vain enää kieltäytyä juhlissa herkuista, kun siitä seuraa helvetillinen selittäminen,miksi teit noin,etkä ota. Mutta lihasta on tullut lisää reippaasti ja rasvaa sulanut ainakin kolme kiloa. Jotain hyötyä siis tästä ruokavaliosta.

      Poista
    3. Ymmärrän hyvin. En usko, että itsekään olisin ollut tällainen totaalikieltäytyjä, mutta kun olen maksanut tästä dieetistä, niin se motivoi jatkamaan 100%. :) Jos lihasta on tullut ja rasvaa palanut, niin silloinhan go fat go on toiminut! Hieno juttu! :)

      Poista
  2. Mäkin käyn täällä! Satunnaisesti tosin, mutta kirjanmerkeistä löytyy :) Itsellä superdieetti takanapäin ja tällä hetkellä menossa Extran ehkä neljäs viikko? Extra on niin helppo ja nälätön, ettei sitä enää edes ajattele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ihana kuulla tuollaista palautetta extrasta! :) Tämä ehdottomasti vahvistaa päätöstäni jatkaa extraan. Millaisia tuloksia olet saanut sd:stä ja extrasta?

      Poista
    2. Joo, itselläni ainakin oli SD:n aikana koko ajan nälkä ja teki mieli kaikkea herkkua, oli tosi vaikeeta. Extrassa syödään enemmän ja monipuolisemmin, niin unohtuu houkutukset :)

      Superin aikana tippui 6,7 kiloa, sit otin väliviikolla "vähän" takaisin (soosoo!) mut ne karistettuani oon tiputtanut vielä 1,5 kiloa. Normaalipainon sisällä ollaan ja tavoitteeseen enää 900 grammaa, niin nyt on hieman hitaampaa toi kehitystahti :) Oon silti tyytyväinen. Olo on tosi energinen!

      Poista
    3. Minulla ei onneksi ole ollut kyllä nälkä juuri ollenkaan, mutta herkkuja tekisi kyllä mieli. Välillä on joutunut ihan TOSISSAAN järkeilemään, että on saanut pidettyä herkut loitolla (ne suorastaan huutavat nimeäni).

      Hei, tuohan on todella hienosti! Onnea saavutuksesta ja tsemppiä jatkoon! :)

      Poista