maanantai 18. maaliskuuta 2013

Superdieetti viikko 6! Punnituksia ja mittauksia..

Aurinkoista maanantaita!

Tänään pyörähti käyntiin viimeinen (kuudes) viikko Superdieettiä. Samaan aikaan olo on todella iloinen, mutta sitten toisaalta samaan aikaan hämmentynyt. Mielessä pyörii paljon kysymyksiä, kuten "kuinka tästä eteenpäin?". En ole vieläkään tehnyt päätöstä jatkon suhteen. Odotan ensin Fitfarmin ohjeita siitä, kuinka normaalielämässä tulisi toimia. Tällä hetkellä jotenkin tuntuu, että en jaksaisi samanlaista tiukkaa dieettiä toiset 6 viikkoa putkeen. Olen toki myös pyöritellyt mielessäni sellaista ajatusta, että jatkaisin extraan, mutta en olisi niin armoton kuin tämän superdieetin aikana. Tässähän kuitenkin yritetään tehdä elämäntapamuutosta enkä todellakaan aio elää näin (ei värikkäitä vihanneksia, ei hedelmiä, ei kaurapuuroa, ei leipää, ei mitään herkkuja) loppuelämääni. Täytyisi löytää sellainen kultainen keskitie, jotta elämässä säilyisi ilo, mutta paino ei kuitenkaan nousisi.

Viime viikolla jätin tarkoituksella punnitsemisen väliin, koska olo oli niin turvonnut tankkauksen jäljiltä. Punnitsin ja mittailin itseni tänään... tässä tuloksia! ;)

Dieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - tänään toistin mittaukset (vertaan uusia tuloksia siis ihan dieetin alussa tekemiini mittoihin):
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 67 cm (-4 cm)
Napa 80 cm / 75 cm (-5 cm)
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 102 cm (-2 cm)
Reisi (levein kohta) 60 cm / 59 cm (-1 cm)
Myös rinnan alta on kadonnut dieetin aikana 2 cm

Punnitustulokset (vertailu viimeksi julkaistuihin tuloksiin):
Paino 61,7 kg (-0,3 kg), BMI 24.9
kehon rasvaprosentti 39,1 % (-0,5 %)
luustolihasprosentti 25,1 % (+0,3 %)
sisäelinrasvan taso 5

Psssssst... ilman kapulaa paino 61,2 kg! Jeeee! :)

Olen oikein tyytyväinen tuloksiin! Olo on superdieetin jäljiltä paljon kiinteämpi ja sutjakampi kuin ennen sitä. Toki tuo tyytyväisyys tuntuu hassulta siinä mielessä, kun pudonnut on vain 1,1 kg! :D MUTTA onneksi otin noita mittanauhamittoja --> ne kertovat, että ympäri kehoa (enimmäkseen vyötäröltä ja vatsan kohdalta) on kadonnut viiden viikon aikana yhteensä 14 cm! Se on aika hienoa! Jotain on todellakin tapahtunut! :)

Viimeinen superdieettiviikko alkakoon! Jes! :)


2 kommenttia:

  1. Itse olen kans vähän samoilla fiiliksillä, iloinen siitä, että tämä superdieetti loppuu, mutta samalla tosi epätietoinen siitä että mitäs sitten. En aio jatkaa extraan, koska en halua pilata koko kevättä, haha! :D Toivottavasti tuleva elämä saisi sisältää edes yhden herkkupäivän, jolloin ei tarvitsisi miettiä kaloreita... :) Mahtavia tuloksia sinulla!

    VastaaPoista
  2. Minulla koko ajan vahvistuu tunne siitä, että Extraan tulen jatkamaan, mutta tavoitteenani on elämän hallinta tulevaisuudessa. En aio olla niin ehdoton kuin superdieetin aikana, vaan annan itselleni vähän armoa ja opettelen oikeanlaista syömistä yms. normaaliarkea varten. Extra on kuitenkin niin edullinen, että en menetä siinä mitään ja jos hyvin käyn niin saan vielä pudotettua lisää kiloja. :) Vappumunkin aion todelakin syödä ja simaa juoda - ja sitä juuri tarkoitan tällä armollisuudella. :)
    Mahtavia tuloksia myös sinulla! Tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista