lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lauantaifiiliksiä..

Lupsakkaa lauantaita!

Viikko on mennyt hyvin. Perjantaina oli lepopäivä ja työpäivän päätteeksi ajelimme kotikotiin. Mummoni oli leiponut juuri rieskaa, jota kaikki kehuivat todella herkulliseksi (siltä se kyllä näyttikin!). Minullekin sitä tarjottiin ja monta kertaa päähäni pulpahti ajatus, että "no, jos yhden palan maistaisi, niin ei kai dieetti siitä kärsisi". MUTTA minä tiedän, että se rieska ON ihan älyttömän hyvää - varsinkin tuoreena, joten sitten harmittaisi jättää se siihen yhteen palaan. Ja toisekseen, olen päättänyt vetää tämän dieetin aivan tyylipuhtaasti loppuun asti - en siis pistä suuhuni mitään ylimääräistä. Piste.

Onhan tämä viikonloppu ollut kaikenlaisia houkutuksia täynnä. Kahvipöytä suorastaan notkuu kaikkia herkkuja, aamiaispöydästä puhumattakaan. Olen kuitenkin pitänyt pääni kylmänä enkä ole antanut herkkuajatuksille valtaa. Projekti kasvattaa luonnetta! :)

Aamulla heräsin aikaisin ja totesin, että nyt on paljon pakkasta. - 27 astetta lievästi sanottuna kirpaisi (varsinkin tällaista vilukissaa), mutta aamuaerobinen täytyi suorittaa. Paljon vaatetta päälle vaan, mp3-soittimen napit korviin, sykemittari päälle ja ulos! Taivalsin tunnin lenkin (- 413 kcal) ja olin melkoinen ilmestys, kun kotiin tulin. Hiukset, ripset ja kulmakarvat näyttivät aivan siltä kuin niissä olisi ollut paksu pumpulikerros! Juoksin hirveää kyytiä yläkertaan näyttämään miehekkeelleni tätä huvittavaa näkyä, mutta hän näki vain litimärän superdieettaajansa vaahtoamassa innoissaan jostain olemattomasta (lumet/kuurat ehtivät jo sulaa siinä rappusia pomppiessani). Oli varmasti miellyttävä herätys (herätin hänet ihan turhaan)! ;)

Iltapäivällä suoritin vielä kahvakuulatreenin 10 minuutin alku- ja loppulämmitelyillä (kuntopyörällä) höystettynä. Tällä kertaa sykemittarikin oli menossa mukana ja lopputulokseksi tuli:
Kesto: 1h 15 min
Kulutus: - 400 kcal

Muu talon väki lämmittää ilmeisesti (ihanasta tuoksusta päätellen) iltapalaksi pizzaa, mutta minä menen ja syön oman yhdistetyn väli- ja iltapalani (pudding ja smoothie).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti