torstai 28. helmikuuta 2013

Yökyöpelöintiä

Mihin aika katoaa? Sitä pohtii tämä yökyöpeli täällä. Yökyöpeli on ehkä hieman harhaanjohtava kuvaus, sillä olen sellainen tällä hetkellä vastoin tahtoani. Minua väsyttäisi iiiiihan hirvittävästi, mutta kanat kypsyvät uunissa huomista varten enkä voi mennä nukkumaan ennen kuin ne ovat valmiit (ja mielellään vielä jäähtyeetkin ja onnellisesti jääkaapissa). Huoh.

Eilen minulla oli lepopäivä. Tänään sen sijaan heräsin klo 8, vedin latausjuoman ja banaanin nassuun ja menin Hukkaan. Alkulämmittely (= kävely Hukkaan), kuntosalitreeni (en tehnyt SD:n mukaan, vaan käytin laitteita) + 45 min aerobista päälle. Aikaa kului 2h ja kaloreita humpsahti -650 kcal. Syömisten kans on sujunut tänään kivasti, kun yhdistin iltapalan ja välipalan (tein smoothien). En muuten olisi ehtinyt syödä kaikkea.

Huomenna lähdetäänkin viikonlopuksi käymään kotikotona. Ennen reissuun lähtöä täytyy kyllä käydä kaupassa ostamassa dieettiaineksia, jottei mikään menisi pieleen. Ja kahvakuulan aion ottaa mukaan, jotta voin tehdä treenit siellä! :) Aamuaerobisetkin aion suorittaa - tottakai! :)

Kanat alkavat näyttää valmiilta, joten alankin jäähdytellä niitä, jotta pääsen joskus nukkumaan.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti