keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Superpäivä nro 3!

Kun heräsin aamulla, oli pääni edelleen kipeä! Pelkäsin jo hetken, että migreeni on iskenyt - se pilaisi kyllä päiväni aivan täysin. Nukuin vielä vähän lisää, nousin ylös ja join vettä - ja päänsärky katosi välittömästi! TÄH? Join eilen n. 3 litraa vettä, pääni tuli syystä tai toisesta kipeäksi (epäilin illalla, että olen juonut liikaa vettä ja aivoni turpoavat eivätkä mahdu enää pääkoppaan) ja sitten päänsärky lähtee juomalla LISÄÄ vettä. Aika ihmeellistä :)

Oli suunnitellut tälle aamulle aerobista treeniä, mutta tuon myöhäisen heräämisen takia en sitä sitten tehnytkään. Aamupalasmoothiesta tuli tällä kertaa ihanan ilmavaa - melkein kuin pirtelöä! Liekköhän "syypää" toinen rahka (eri kuin mitä yleensä olen käyttänyt) vai kunnon sekoitus tehosekoittimella? No, hyvää oli kuitenkin!

Aamupalasmoothieni :)
Tänään olisi ollut punnituspäiväni, mutta koska olin niin innoissani tästä superdieetin uudesta päivästä, unohdin sen aivan täysin! Ja siinä vaiheessa, kun vatsassa köllöttelee jo litra vettä ja aamupala, en koe kovin järkeväksi nousta puntarille! :D

Aamulla tsekkasin vielä Fitfarmin sivuilta kuntosalitreenin opastusvideon läpi ja suuntasin matkani kuntosalille. Siellä pieni lämmittely juoksumatolla ja treeni läpi. Olipa mahtava treeni (reisi-pakara-vatsa)! Olin ihan kuitti viimeistä sarjaa tehdessäni! Vau!! :)

Huomenna on edessä lepopäivä - ja tulee tarpeeseen, sillä jalat ovat varmasti jäykät kuin kanget suorastaan. :D

Nyt iltapalan kimppuun ja sitten kohti höyhensaaria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti