sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Huomenna se alkaa - superdieetti nimittäin!

Tervehdys,


Olen ollut niin kiireinen, etten taaskaan ole hetkeen ehtinyt kirjoitella. Viimeksi harmittelin joulun herkkuputken katkaisemisen vaikeutta. Se putki katkesi kyllä, kun sain itseni taas salille ja liikkumaan. Ja pari viikkoa sitten muutin ruokailutottumuksiani melkoisesti. Aloin syödä paljon rahkaa, raejuustoa, hedelmiä, marjoja, maustamatonta jogurttia, kanaa, salaattia... ja kaikki meni hyvin - kunnes tällä viikolla tulin eräänä iltana töistä enkä jaksanut enää tehdä seuraavan päivän lounasta valmiiksi. No, niinhän siinä sitten kävi, että jouduin ostamaan jotain työpaikan kanttiinista --> koska valinnanvaraa oli todella vähän, se joku oli sitten Saarioisten pizza! EI!!! EI NÄIN! Ja siitä se alamäki sitten lähtikin... Perjantaina kyllästyin tilanteeseen niin paljon, että ilmoittauduin Fitfarmin 11.2. alkavaan superdieettiin! Jes! :)

Eli huomenna se alkaa - kuuden viikon superdieetti. Olen yhtä aikaa sekä innoissani, että vähän kauhuissanikin. Minulla on paljon klo 7 alkavia työaamuja, jolloin en kyllä millään jaksaisi mitään aamuaerobista harrastaa, mutta katsotaan... Yritän parhaani. Ja toinen asia, joka vähän kauhistuttaa, on ruokavalion yksitoikkoisuus - tietyt ainekset toistuvat aina parillakin aterialla päivässä. Kyllästynkö siihen? Aika näyttää. Parhaani aion todellakin tehdä, sillä onhan dieetin tarkoituksena polttaa rasvaa! En kuitenkaan usko, että jatkaisin tuolla yksitoikkoisella ruokavaliolla koko elämäni. Sitten, kun dieetti on ohi ja kiloja karistettu, aion alkaa syödä ns. normiruokia, mutta teen pieniä muutoksia ruokailutottumuksiini (lisää kasviksia, lisää proteiinia, vähemmän herkkuja, jne.). Kyllä, olen innoissani alkavasta projektista! Koen tämän ikäänkuin uutena alkuna - aloitetaan puhtaalta pöydältä! :)

Ja koska tänään on vanhan elämäni viimeinen päivä, aion herkutella tänään. Aion ottaa rennosti, sillä TIEDÄN, että tässä kuuden seuraavan viikon aikana tulee vielä olemaan edessä PALJON TÖITÄ, paljon tahtojen taisteluja ja monen monta motivaation etsiskelyreissua. Mutta uskon selviäväni tästä - ja siinä apuna toimii tämä blogini, johon käyn kirjoittelemassa ajatuksiani matkan varrelta.

Julkaisenpa tässä samalla tämän viikon punnitustulokset (vertailuna viimeksi julkaisemani tulokset):
Paino 62,8 kg (-0,1 kg), BMI 25,3 (-0,1)
kehon rasvaprosentti 40,5 % (-0,7 %)
luustolihasprosentti 24,4 % (+0,6 %)
sisäelinrasvan taso 5

Huomaa kyllä, että salilla käynti ja terveellisempi ruokavalio näkyvät tuloksissa. Jes! Tästä on nyt hyvä jatkaa tehodieetillä - jospa siitä saisi vielä vähän lisäpotkua projektiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti