torstai 21. helmikuuta 2013

Supertorstain turinoita ja tuumailuja

Hmmmh... mitä ihmettä teenkään noitten treenien kanssa? Päivät viikosta alkavat jälleen huveta ja kauhukseni huomaan, että treenejä olisi vielä suoritettavana vaikka kuinka. Höh. Mutta minähän SUORITAN ne, kuten aiemmin vannoin. Se on varmaa.

Tiistai meni jälleen ruokailupuolelta ihan vinksalleen. Jos tulen aamulla yövuorosta klo 7.30 ja menen nukkumaan klo 8, herään joskus kello 12-14, niin miten ihmeessä ehdin syödä kaikki ateriat? Tähän asti olen syönyt herättyäni aamupalan, sitten aterian, jne... mutta ei toimi, ei! Tunnit loppuvat kesken - en ehdi syödä kaikkia aterioita. APUA! Tästä viisastuneena teenkin ensi kerralla niin, että syön aamupalan heti kotiin tultuani ja herättyäni syön sitten lounaan, jne. Sillä tavoin ehkä voisin onnistuakin... Kokeilemisen arvoinen idea :)

Kävin maanantaina kuntosalilla - voi että oli IHANAA! Tein vanhaa treeniäni, mutta lisäsin siihen joitakin ihanan polttavia liikkeitä SD-treenistä. Aijai, kun teki hyvää!!

Eilinen meni ruokailun osalta aivan täydellisesti. Ateriavälit olivat juuri ne oikeat, ateriat juuri oikein koostettu. Hyvä minä! :)

Tänä aamuna kello herätti 6.30. Aamuaerobisen aika. Olisipa niin makeasti nukuttanut ja teki mieli jäädä sinne lämpimän peiton alle, mutta ei! En tehnyt niin, vaan nousin reippaasti ylös ja (koska pakkasta oli minun henk.koht.mittarilleni liikaa) kävelin Hukkaan. Tein aamuaerobisen tällä kertaa juoksumatolla. Alunperin kyllä piti ihan vain kävellä reippaasti ja pitää se syke siinä 120-130, mutta sitten vain jossain vaiheessa huomasin hölkkääväni ja tuota... niin, se ei sitten jäänytkään reippaaksi kävelyksi, vaan siinä oli seassa jonkin sorttista hölkkää. Ei ehkä rasvanpolton kannalta hyvä juttu (ainakaan sen perusteella, että kehotetaan pitämään syke noin alhaalla)? Mutta sitten toisaalta taas jokaisessa kuntolehdessä lukee aina siitä, kuinka tehokasta intervallitreeni on rasvan palamisen suhteen... Otapa noista sitten selvää ja yritä toimia rasvaapolttavasti! Menin nyt aivan fiilispohjalta ja sillä selvä. :)

Kohta työt kutsuvat ja täytyykin alkaa laittamaan eväitä valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti