torstai 14. helmikuuta 2013

Lepopäivää viettelemässä..

Tänään oli lepopäivä, joka tuli kyllä ihan tarpeeseen! Eilinen treeni oli ilmeisesti TODELLA tehokas, sillä jalkani ovat tänään olleet kuin kaksi puupölkkyä - eivät taivu mihinkään suuntaan. Työni on istumatyötä, joten voitte kuvitella miltä tuntui, kun jonkun aikaa istuttuaan nousi ylös! Aijaijaijai!! Mutta toisaalta, ihan huikean mahtavaa, että treeni on purrut oikeisiin paikkoihin! ;)

Veden juonti meni tänään ihan täysin nappiin. Nyt tuntuu ihan hassulta, että joskus sen vaivaisen litrankin juominen päivässä on ollut muka jotenkin vaikeaa. Tällä hetkellä kolme litraa päivässä menee aivan helposti.

Syömisetkin menivät muuten ihan nappiin, MUTTA huomasin töissä unohtaneeni välipalan marja-annoksen kotiin ja lisäksi lounaastani puuttuivat riisit kokonaan. Oi voi... no, virheistä oppii. Ja jospa huomenna olisin vähän huolellisempi.

Huomenna olisi tarkoitus herätä aikaisin ja lähteä salille vetämään taas treeni, mutta suoraan sanottuna jo ajatuskin kauhistuttaa näillä jaloilla. Jos olen vielä huomennakin tässä kunnossa, niin pystynkö vetämään yhtään minkäänlaista treeniä? Hätätilanteessa suoritan sitten kotitreenin, siinä tapauksessa kyllä harmittaisi todella. Olen nimittäin innosta puhkuen odotellut huomista treenituokiota. :/ Mutta kunnon mukaanhan se on edettävä - valitettava tosiasia.

Nyt alan katsomaan eilistä Jutta ja puolen vuoden superdieetit-ohjelmaa boksilta, sillä en eilen ehtinyt sitä katsomaan.

Energistä loppuviikkoa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti