tiistai 26. helmikuuta 2013

Punnitusta ja mittanauhan kanssa heilumista :)

Kolmas viikko superdieettiä pyörähti käyntiin eilen! :) Ihan huikea fiilis! En muista milloin viimeksi minulla olisi ollut näin energinen ja hyvinvoiva olo. Nukun paremmin, jaksan paremmin...

Jännityksellä nousin maanantaiaamuna puntarille. Toivoin tietenkin ihan mielettömiä painonpudotuslukemia ja tuloksia dieetistä. Mielettömät painonpudotuslukemat jäivät tällä kertaa haaveeksi (ehkä se ei olekaan se pääasia), mutta muita tuloksia kyllä näkyi :)

Dieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - tänään toistin mittaukset:
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 68 cm (-3 cm)
Napa 80 cm / 79 cm (-1 cm)
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 102 cm (-2 cm)
Reisi (levein kohta) 60 cm / 59 cm (-1 cm)

Punnitustulokset:
Paino 62,5 kg (-0,1 kg), BMI 25.2
kehon rasvaprosentti 39,1 % (-1,8 %)
luustolihasprosentti 25,5 % (+1,6 %)
sisäelinrasvan taso 5

Kuten sanoin... paino ei ole pudonnut, mutta ovathan nuo muutokset rasvaprosentissa ja lihasprosentissa melkoiset! :) Olen TODELLA tyytyväinen!

Vapaapäiväni kunniaksi tein eilen MEGA-aamulenkin! Aurinko paistoi ja mp3-soittimeni tarjoamat rytmit vauhdittivat lenkkiäni oikein kivasti :) 1h 45 min, 10,45 km ja -685 kcal! Ei hassumpaa! Olisin erittäin mielelläni lähtenyt tänään samalle lenkille, mutta paskat lenkkitossuni hiersivät eilen kantapäähäni sellaisen rakkulan, että en taida hetkeen siihen kyetä :( Seuraavasta palkasta investoin kyllä siipaleen uusiin lenkkareihin!

Minulla on mp3-soittimessani kaksi soittolistaa: viime kesän paljon dancea/poppia/nopeatempoista musiikkia sisältävä ja talven pimeinä iltoina kyhäämäni raskaampaa musiikkia sisältävä soittolista. Nyt, kun aurinko on tullut esiin, huomasin pitäväni enemmän tuosta viime kesän soittolistasta. Jännä miten aurinko/valo vaikuttaa asiaan. Raskaan musiikin soittolista tuntui jotenkin niin epäsopivalta mielialaani. Oletteko te huomaneet tällaisia samanlaisia asioita? Laitan oheen muutaman lempparilenkkeilybiisini :)







Eilen kävin ostamassa Tokmannilta itselleni kaksi kahvakuulaa --> 6 kg ja 8 kg. Tänä aamuna tein elämäni ensimmäisen kahvakuulatreenin eikä taatusti jää viimeiseksi! Ihan tajuton treeni! Hiki virtasi ja suorastaan harmitti, kun en hoksannut laittaa sykemittaria päälle. Ensi kerralla sen teen! Kiinnostaa kovasti tietää paljonko tuollainen treeni kuluttaa. Nyt treenailin 6 kg painolla ja se tuntui melkein joka liikkeeseen sopivalta, koska haluan ensin oppia tekniikan ennen kuin alan kunnolla huhkimaan. Nuo Tokmannin kahvakuulat kyllä ajavat asiansa ja ovat hintansa väärti. Suosittelen, mikäli ei kalliisiin kahvakuuliin ole varaa :)

Kohta on aika syödä lounasta ja sitten lähteä taas töihin. Aurinkoista tiistaipäivää kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti