tiistai 12. helmikuuta 2013

Toinen päivä superdieettiä takana! :)

Nyt on toinen päivä superdieettiä takana ja olo mitä mainioin! Motivaatio on kyllä huipussaan ja innolla odottelen jo huomista päivää. Huomenna menen nimittäin salille treenailemaan, jes!

Ensimmäinen päivä (eilinen) meni hyvin. Heti herättyäni suoritin aamuaerobisen tyhjällä vatsalla kuntopyörällä (45 min). Aamupalaksi pyöräytin smoothien ja nautittuani puolet siitä olin jo täysi ja alkoi etoa - mutta ei muuta kuin sinniä peliin ja aamupala vatsaan! :) Yön olin töissä ja siltä osin on kyllä mennyt ateriarytmi hieman vinksalleen - olin siis 24h hereillä, mutta en suinkaan syönyt aina 2,5-4 tunnin välein. Olen siis jättänyt tältä päivältä yhden aterian ja välipalan väliin - en yksinkertaisesti hereillä ollessani ehtinyt syödä niitä! Veden juonti on sujunut yllättävän hyvin. Juon 3 litraa vettä päivässä (mikä näkyy myös useina vessakäynteinä).

Tänä aamuna aamupalasmoothie ei enää tuntunutkaan ollenkaan isolta ja se oli suorastaan herkullista! Nam nam :) Kyllä se keho tottuu näköjään kaikkeen (valtaviin ruokamääriin, jne.). Myös tänään kehittelemäni ateriakokonaisuus oli superhyvää - huomenna sitä lisää! Ei hassumpaa olla dieetillä, jos saa syödä näin hyvin. ;)

Perunoita, jauhelihaa, sipulia, kiinankaalta, lehtisalaattia, kurkkua, raejuustoa, parsakaalta, kukkakaalta ja oliiviöljyä.

















Tähän mennessä dieettiä olo on siis ollut todella hyvä eikä mitään mielihalujakaan ole ollut. Tänään ystäväni puhui minulle suklaasta, parrotsin pähkinöistä, yms., mutta siltikään ei tullut heti hinku mennä ostamaan herkkuja jostain. Toivottavasti sillä saralla noin olisi jatkossakin. Nyt vähän särkee päätä, mutta se voi ihan hyvin johtua viime yön valvomisesta ja lyhyistä unista aamulla.

Alan nyt nukkua, jotta huomenna superdieettini jatkuisi taas virkuissa merkeissä! Hyvää yötä! :)

2 kommenttia:

  1. Eiks oo hullunkurista!:) Dieetillä joutuukin syömään jopa enemmän kuin on tottunut. Kasviksia niin paljon kun napa vetää. Joskus itsekin oikein punastelen sitä salaattikasaa, jonka lautaselleni ahdan koulun ruokalassa, vaikka ihan vain terveellisiä elämäntapoja noudatan. Mutta pääpointti on että laadukasta saakin syödä. Kaikkea oikeissa mittasuhteissa. Tsemppiä!:)

    VastaaPoista
  2. No on kyllä hullunkurista todellakin! Ensimmäinen ajatus tuon SD-ruokavalion nähtyäni oli, että "Eihän tällä syömisellä voi laihtua!!" :D Mutta ilmeisesti kyse on aineenvaihdunnan herättelystä, joten kiltisti teen työtä käskettyä ja luotan ammattilaisiin, jotka ruokavalion ovat laatineet. :) Kyllä, laadukkaat ruoka-aineet ja oikeat mittasuhteet - ovatko siinä menestyksen avaimet? ;) Kiitos tsemppauksesta! :)

    VastaaPoista