maanantai 18. helmikuuta 2013

Toinen superdieettiviikko aluillaan! :)

Ensimmäinen superdieettiviikko on nyt takana ja kunnialla läpi. En sortunut herkkuihin enkä tehnyt mitään myönnytyksiä ruoan suhteen. Liikunnan kanssa sen sijaan ei mennyt nappiin. Aamuaerobisista suoritin juuri oikealla tavalla 2/4 ja yritin paikata puuttuvia suorituksia yhdellä lyhyemmällä aamuerobisella ja lisäksi harrastin työmatkapyöräilyä yhteensä n. tunnin verran. Ja entäs sitten ne lihaskuntotreenit... hohhoi... 3/4 suoritettu, joista kaksi kotona ja yksi salilla. :(

Nyt alkavalla viikolla aion tsempata kovasti. Olen jo satavarma, että ruoan kannalta ei tule mitään ongelmia (ei ole ollut yhtään vaikeaa syödä kurinalaisesti - olen suorastaan yllättynyt), tuo liikunta sen sijaan vaatii kyllä vähän enemmän itsekuria. Mutta tällä viikolla teen korjausliikkeen sen suhteen, vannon kautta kiven ja kannon. :)

Toinen SUPERviikko valkeni oikein kauniissa säässä. Pikkupakkanen, josta valitettavasti tämä Oulun hyytävä merituuli tekee aika purevan + aurinko (oi, ihana aurinko!). Herättyäni hörppäsin vettä ja lähdin suorittamaan viikon ensimmäisen aamuaerobisen! Jes, hyvä minä! Ihana lenkki, jota vauhditti mp3-soittimen aarteet. Lenkin jälkeen kupoli kaipasi kipeästi kahvia ja sitähän se sai! Kahviteltuani lähdin vielä tyhjällä vatsalla (tehostetaan nyt kerrankin sitä rasvanpolttoa oikein kunnolla) kipaisemaan kaupassa, josta kauppakassiin tarttui rahkaa, kanaa, jauhelihaa, banaania, cashew-pähkinöitä ja mehukeittoa. Näillä startataan toisen viikon kokkikeittiöosuus! :)

Aamupalaksi tein vaihtelun vuoksi (täytyy nimittäin myöntää, että NYT alkaa jo kyllästyttää ne aamusmoothiet) paistettua kananmunaa raejuuston kera sekä sitten hieman marjakeittoa ja mansikoita. Nam nam! Vaihtelu virkistää todellakin!

Punnitsin itseni tänään ja ilman mitään kapuloita (kehonkoostumusmittauslaitteen sellaisia) paino oli 62,1 kg! Jeee!! :)
Kapuloiden kera:
Paino 62,6 kg (-0,2 kg), BMI 25.2 (-0,1)
kehon rasvaprosentti 40,9 % (+0,4 %)
luustolihasprosentti 23,9 % (-0,5 %)
sisäelinrasvan taso 5

Pieniä muutoksia vain tapahtunut - johtunee treenaamattomuudesta. Ja ehkä tuo superdieetin treeni ei olekaan niin tehokas kuin se, mitä olen tähän asti kuntosalilla tehnyt. Mutta en ole huolissani, sillä uskon tämän superdieetin kyllä tehoavan, mikäli saan itseni ruotuun myös tuon liikunnan suhteen (ja saanhan minä, kuten äsken vannoin). :)

Aurinkoista ja pirteää alkavaa viikkoa kaikille! :)





2 kommenttia:

  1. Tsemppiä!

    Itsekin löysin salin viime viikolla :)

    raakels.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä myös sinulle! Kun salikärpänen puree, niin se puree lujaa! :)

      Poista