keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Neljäs superdieettiviikko meneillään... punnitustuloksia! :)

Tervehdys,

Neljäs viikko superdieettiä on alkanut hyvin sekavissa tunnelmissa. Maanantaihin asti oloni oli todella energinen, mutta sitten ihan yhtäkkiä tapahtui muutos! Minusta tuli armottoman väsynyt ja mieli oli maassa. Tiistaina alkoivat lisäksi vielä menkatkin, vaikkei todellakaan olisi pitänyt... :( Kävi ilmi, että omega3:n syönti voi aiheuttaa tuollaista --> vaihdoin omegat nyt oliiviöljyyn. Toivottavasti olo paranee pian!

Maanantaiaamuna oloni oli vielä ihan hyvä ja tein aamulenkin. 1h, - 436 kcal. Oli jännä seurata sykettä. Tein tutun lenkin ja kävelin mielestäni ihan yhtä rivakasti kuin ennenkin, mutta silti sykkeeni oli aiempaa korkeammalla. Mistäköhän lie johtuu? Päivällä menin töihin ja sitten olikin veto pois.

Dieetin alussa otin itsestäni mittanauhamittoja - maanantaina toistin mittaukset (vertaan uusia tuloksia siis ihan dieetin alussa tekemiini mittoihin):
Vyötärö (kapein kohta) 71 cm / 68 cm (-3 cm)
Napa 80 cm / 76 cm (-4 cm)
Lantio/peppu (levein kohta) 104 cm / 102 cm (-2 cm)
Reisi (levein kohta) 60 cm / 59 cm (-1 cm)

Punnitustulokset (vertailu viikkotasolla):
Paino 62,0 kg (-0,5 kg), BMI 25.0
kehon rasvaprosentti 39,6 % (+0,5 %)
luustolihasprosentti 24,8 % (-0,7 %)
sisäelinrasvan taso 5

Psssssst... ilman kapulaa paino 61,5 kg! Jeeee! :)

Tänä aamuna olin niin rättiväsy, että päätin nukkua klo 8 asti ja jättää aamuaerobisen väliin. Sen sijaan tein kahvakuulatreenin. Olo oli todella voimaton ja jouduin suorastaan hampaat irvessä huhkimaan, jotta jaksoin vetää treenin läpi edes jotenkuten. Latausjuomakaan ei valitettavasti auttanut tässä asiassa, mutta ymmärrän kyllä, miksi sen merkitystä dieetin alussa korostettiin (ties kuinka vähän olisi kuula noussut ilman tätä superainetta).

Loppuviikon treenisuunnitelmat menivätkin sitten ihan pieleen, sillä minulla vaihtuivat työvuorot melko dramaattisesti kollegan sairastumisen vuoksi. Aamuaerobisia en voi suorittaa aamulla (lauantaita lukuunottamatta), sillä aamulla tulen töistä ja minun täytyy nukkua, mutta suoritan ne sitten herättyäni päivällä. "Aamuaerobisten" tehot toki saattavat kärsiä, mutta minkäs teet... elämä on yllätyksiä täynnä ja niiden mukaan on elettävä.

Lauantaina minulla on vapaapäivä - silloin tosiaan suoritan aamuaerobisen JUURI OIKEAAN aikaan! Treenejä en voi vetää, kun silloin pidän tankkauspäivän. Odotan tankkausta innolla, sillä toivon sen kohentavan tätä nuutunutta olotilaani.

Loppukevennys

Väsymykseni syvyyttä kuvaa hyvin se, kun tein tänään ruokaa ja sitten aivan yllättäen tuli todella voimaton olo. Oli pakko ottaa keittiöjakkara ja istahtaa sille, jotta pystyin tekemään ruoan loppuun (kyllä kai se miehenikin varmasti ihmetteli, että mitäköhän tuo nainen nyt oikein puuhaa - laiskako siitä on tullut :D).

Mutta näillä voimilla mennään ja jospa se energiapiikki vielä sinkoaa minuun! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti