torstai 1. marraskuuta 2012

Makaroniolo, ah ihanuutta!

Nukuin viime yönä ihan ok. Vajaat 8 h tuli unta palloon. En kuitenkaan heräillyt kesken unien, kuten yleensä, eli unenlaatu oli ehkä aivan siedettävää. :)

Heräsin aamulla klo 7.10. Hörppäsin kahvin naamaani ja vähän mehukeittoa varhaisaamupalaksi. Klo 8 löysin itseni Liikuntakeskus Hukan salilta! :D Alkulämmittelyksi olin suunnitellut juoksumatolla reipasta kävelyä, mutta yllätin itseni ja laitoin vahingossa vauhdin niin kovaksi, että hölkätähän siinä piti. Ajattelin aluksi hölkätä 5 min, mutta kun ei tuntunut missään, jatkoinkin 10 min, sitten 15 min ja lopulta kokonaisaika olikin 20 min. Hups! Olen luullut olevani aivan rapakunnossa, mutta näköjään työmatkapyöräily on kasvattanut kuntoa aivan huomaamattani :) Tein alavartaloon keskittyvän treenin, venyttelin ja kävelin kotiin. Tiedättekö sen tunteen, kun on huhkinut jossain liikuntasuorituksessa niin kovasti, että tulee "makaroniolo"? Jalat ovat ihan spagettia ja olo muutenkin lötkö? Ihana tunne! :)

Kotiin tultuani sain taas palkita itseni Valion suklaanmakuisella proteiinijuomalla. Nami! Hemmottelin itseäni laittamalla kasvoilleni Avonin Planet Spa-kasvonaamion. Ne ovat kaiken lisäksi kätevässä pienessä annospussissa, joten annostelukin tapahtui kuin itsestään. Nyt on kasvot kuin vauvan pylly konsanaan.

Tästä onkin hyvä siirtyä lounaalle ja sitten töihin (klo 13-21). Olin illalla vielä pääkallokelistä niin väsynyt, että suunnittelin meneväni tänään työpaikalle bussilla. Nyt olen kuitenkin muuttanut mieleni - menenkin pyörällä! Tuleepahan vielä vähän lisäpuhtia rasvanpalamiseen ja samalla saan raitista ilmaa. Jospa ne pyörätietkään eivät olisi enää niin jäiset/uraiset. :)

Mukavaa torstaipäivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti