sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Salivipatus

Hiljaiseloa on taas riittänyt blogin suhteen, koska ei ole ollut oikein mitään päivitettävää. Tulin perjantaiaamuna töistä kotiin ja nukuin, kunnes oli aika käydä allekirjoittamassa uuden kämpän vuokrasopimus. Nyt se on tehty ja odotellaan joulukuun loppua, että päästään muuttamaan! :) Perjantaina liikunta rajoittui lähinnä siihen, että pyöräilin ripsihuoltoon ja kotiin, yht. 2,5 km. Säälittävää!

Eilen eli lauantaina oli shoppailupäivä! Ostin itselleni vähän joululahjoja ennakkoon --> pinkin potkupuvun (ostin liian suuren koon - enkö osaa enää hahmottaa kehonkuvaani?), kengät ja Paulig Cupsolon! :) Vähän luksusta arkeen <3

Olen nyt jo parina aamuna saanut herätä herätysvalon avustuksella. Kyllähän se kieltämättä helpottaa heräämisprosessia, mutta nuo lampun herätysäänet ovat kyllä tylsiä :( Onneksi lampussani on usbille paikka eli voin muistitikun avulla valita siihen omat herätysääneni. Philipsin sivuilla piti olla jotain ilmaisia ladattavia herätyskappaleita, mutta vielä en ole niitä löytänyt.

Kulutin lauantai-illasta pari tuntia miettimällä hyviä juoksu-/treenibiisejä. Vanha soittolista alkaa jo kyllästyttää ja vaihtelu virkistäisi. Uusi lista on vielä keskeneräinen, mutta tällä hetkellä siinä on Iron Maidenia, Nightwishiä, Good Charlottea ja Linkin Parkia. Löytyi todella hyviä juoksubiisejä! Voih, minulla on ihan hirveät salivipatukset --> haluaisin salille treenaamaan, mutta kun ei ehdi :( Kohta täytyy alkaa tehdä ruokaa (lappapuuroa) ja sitten pitääkin lähteä jo töihin (olen töissä klo 21 asti ja Hukka on silloin jo kiinni).

Huomenna onkin se kehonkoostumusmittaus!! Apua!!! Jännittää!! :[] Mutta samalla olen myös innoissani ja uskon, että totuus (mustaa valkoisella) tuo vipinää kinttuihini. Liikuntasuunnitelmat ensi viikolle on laadittu (eli merkitty kalenteriin) ja odotan niiiiiiin innolla niiden toteuttamista! :) Täytyy vielä suunnitella myös viikon syömisiä etukäteen, niin ei tule lipsahduksia.


Mukavaa loppuviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti