maanantai 5. marraskuuta 2012

Punnituspäivä #3

Kun aamulla kipusin puntarille, olin hyvin positiivisella ja luottavaisella mielellä. Punnitustuloksen nähtyäni, leukani loksahti lattiaan asti. Ensimmäinen ajatus oli että "Ei tämä VOI olla totta! Ei tästä kyllä tule mitään...", mutta sitten päätin katsoa, mistä punnitustulos oikein juontaa juurensa ja mieli keveni, hieman ;)

Punnitustulokset:
Paino 64,9 kg (+0,3), BMI 26,2 (+0,2)
kehon rasvaprosentti 41,1 % (-1 %)
luustolihasprosentti 24,6 % (+0,7 %)
sisäelinrasvan taso 5

Eli paino nousi viime viikosta 300 g, mutta rasvaprosentti on 1 % pienempi kuin viikko sitten ja lihasprosentti taas on kasvanut 0,7 %! Eli ilmeisesti en ole läskistynyt, vaan lihasta on tullut lisää ja se on aiheuttanut painonnousun. Huh! :) Mutta kyllä täytyy myöntää, että oli lihasta tai ei, niin tuo painolukeman nousukurssi ei tunnu hyvältä! :[

En ehtinyt kirjoitella loppuviikosta, sillä elämäni oli taas aika työpainoitteista. Perjantaina minulla oli töitä klo 8-16 ja sitten käytiin katsomassa yhtä kämppää, joka loppuillan mietitytti. Mietiskelin tuota asuntoa myös seuraavana yönä niin paljon, että kerkesin nukkua vain 4 tuntia ennen herätyskellon soimista. Lauantai olikin vähän erikoinen päivä siinä mielessä, että olin ensin töissä klo 7-12, kävin kotona latautumassa ja tulin töihin taas klo 21. Olin siis la-su välisen yön töissä ja pääsin seuraavana aamuna kotiin. Sunnuntaina nukuin klo 14 asti ja herättyäni tiskasin, siivoilin, tein ruokaa ja leivoin mutakakun (viikon herkkuhetki). Jospa tuo kämppä nyt ei enää valvotuttaisi, sillä otimme sen vastaan ja muutto tapahtuu joulukuun puolessa välissä. JEE! Työmatka tulee pitenemään kilometrillä - loistava asia hyötyliikunnan kannalta! Välimatka Hukkaan tulee pysymään aikalailla samana. :)

Viime viikon liikuntahetket:
MA - pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km)
TI - kuntosali 1h 20min
KE - pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km), kävely ripsihuoltoon ja takaisin (yht. 2 km)
TO - kuntosali 1h 20min, pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km)
PE - lepoa
LA - kävelyä 20min
SU - hyötyliikuntaa kotitöiden merkeissä

Tänään minulla on vapaapäivä. Alan syömään myöhäistä aamupalaa, minkä jälkeen suuntaan kulkuni kuntosalille ja illalla käyn kavereiden kanssa syömässä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti