torstai 29. marraskuuta 2012

Hippuhiilari - uusi tuttavuus

Tänään oli minun vapaapäiväni. Rakastan vapaapäiviä! Se tarkoittaa (yleensä) sitä, että on aikaa itselle ja sellaisille jutuille, joita ei normaaliarkena pysty/jaksa tehdä. Tämä vapaapäivä oli juuri sellainen!

Aamu valkeni kirpsakkana. Jo ikkunasta ulos katsoessani tiesin, että toppahousuja ilman ei ulos pysty lähtemään. Söin aamupalan ja menin Hukkaan. Tänään tein alavartalotreenin. Olipa antoisaa! Lopuksi venyttelin 20 minuuttia ja kävin 5 minuuttia hierovan tuolin käsittelyssä. Ihanan rentouttavaa voimaharjoittelun päätteeksi!

Kotona minua odotti Profeel suklaanmakuinen proteiinijuoma, jonka nautiskelin ooooooiiiikeeeeiiin hitaasti. Nam! Seuraavaksi tein ruoan (kanakeittoa) ja hippuhiilari-sämpylöitä. Hippuhiilari-jauhoissa on vähemmän hiilareita kuin normivehnäjauhoissa. Paketin takana oli sämpyläohje, jonka mukaan sämpylät pyöräytin. Olivatpa hyviä! Osan pakastin, osan jätin syötäviksi ja pari maistoin. Mielenkiintoinen, uusi tuttavuus tämä hippuhiilari-jauho. Suosittelen tutustumaan! :)

Nyt jatkan rentoilua lukemisen ja neulomisen parissa.

Tämän päivän syömiset:
Aamupala/Lounas kahvi + tilkka rasvatonta maitoa, luonnonjogurttia + fitness fruits-muroja
Välipala Profeel-proteiinijuoma (suklaa)
Päivällinen Kanakeitto + vettä
Välipala Hippuhiilari-sämpylöitä 2 kpl + rasvatonta maitoa
Iltapala Omena + kourallinen pähkinäsekoitusta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti