tiistai 20. marraskuuta 2012

Punnituspäivä #5

Ja niin on taas uusi viikko pyörähtänyt käyntiin!

Eilinen oli jännä päivä. Odotin vain sitä kehonkoostumusmittausta. Mittausprosessi oli aika mielenkiintoinen... ne "anturat" siinä puntarissa liikkuivat mittausprosessin ajan enkä meinannut pysyä pystyssä. Minulta katosi pituudesta reilu 1 cm! Noooouuuu! No, näillä mennään. Pyysin Personal Traineria kertomaan totuuden hyvin hellävaraisesti ja hän toimi pyytämälläni tavalla - lähdin mittauksesta hyvillä mielin enkä itku silmässä. :) Tulokset olivat vähän sitä, mitä ajattelinkin... rasvaprosentti on liian suuri ja painoa pitäisi pudottaa. Yllätyksenä tuli kuitenkin se, että minun ongelmani on viskeraalisessa rasvassa!! TÄH?! Minusta minun rasvavarastoni kertyvät aika tehokkaasti tuonne reisiin ja takapuoleen... vyötärö sen sijaan on ihan normaalilukemissa. Voiko tuohon mittaustulokseen vaikuttaa se, etten saanut pidettyä ruppiani aivan täysin suorassa enkä muistanut jännittää vatsalihaksia? :D En tiedä. Mutta tuota en ihan täysin allekirjoita. Yllätys (iloinen sellainen) oli myös se, että lihasprosenttini oli normaalirajojen ylärajalla. VAU! :) Tuumasimme, että lihaskuntoharjoittelun lisäksi pitäisi harjoittaa enemmän myös aerobista harjoittelua... I know... mutta mistä sitä aikaa saisi lisää? No, aion todella kovasti yrittää... Meninkin heti tuon tapaamisen jälkeen juoksumatolle kävelemään/juoksemaan 30 minuutiksi. Syönnistä oli kulunut jo aikaa, joten kotiin tultuani nälkä oli valtava --> söin rasvatonta, maustamatonta jogurttia 150g, johon sekoitin mansikoita, punaherukoita, kiiviä ja banaania. Nam!

Tänään punnitsin itseni ja tulos oli seuraavanlainen:

Punnitustulokset:
Paino 63,6 kg (-1,0 kg), BMI 25,6 (-0,4)
kehon rasvaprosentti 41,5 % (+0,2 %)
luustolihasprosentti 23,8 % (-0,5 %)
sisäelinrasvan taso 5

--> Paino siis putosi viikossa kilon verran, rasvaprosentissa pientä nousua ja lihasprosentissa laskua. Jos verrataan näitä minun mittarini tuloksia tuohon eiliseen, niin minun mittarini näyttää ilmeisesti tuon rasvaprosentin yläkanttiin.

Minulla on ollut pienellä (taskuun mahtuvalla) lapulla, muistissa treenini ja painot, joita olen käyttänyt. Nyt tuo lappu on joutunut hukkaan! :O Menin siis tänään salille ja tein tosi sekalaisen treenin (ala- ja ylävartaloa sekaisin) ja kruunasin sen juoksumatolla (kävelyä/juoksua) 50 min. Tällä kertaa mukanani oli sykemittari, joten pystyin seuraamaan kulutusta. Kulutin juoksumatolla 368 kcal. Hyvä niin! :)

Viime viikon liikuntahetket:
MA - pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km)
TI - kuntosali 1h + pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km)
KE - kuntosali 1h + pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km)
TO - pyöräily töihin 3 km
PE - pyöräily takaisin 3 km
LA - lepo/shoppailu
SU - pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km)

Nyt alan valmistautua yövuoroon. Hyviä öitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti