torstai 15. marraskuuta 2012

Treeniä, wokkia ja rahkaa! :)

Eilinen oli oikein onnistunut päivä kaikin puolin. Kävin heti aamulla kuntosalilla tekemässä alakropan treenit. Treeni luisti hyvin ja sain jopa lisätä painoja parissa liikkeessä, kun vanhat painot eivät tuntuneet enää raskailta. Jee! :) Tein myös ne allit ja kumma kyllä, se 5 kg levypaino ei enää aiheuta mitään polttelua... olisi ilmeisesti aika lisätä painoa tuohonkin, mutta seuraava levypaino onkin sitten 10 kg, että tuota... Ehkä pitäisi vain rohkeasti opetella käyttämään ojentajataljaa :D Jospa uskaltaudun nyt kertomaan tarkemmin tuosta alavartalotreenistäni. Hukassa on kolme kuntosalia, joista kahdessa painot ovat paunoissa ja yhdessä ne ovat kiloissa.

Eilinen treeni:
1) Jalkaprässi 69 kg (4 x 10-12)
2) Reisiojennus 40 lb ~ 18 kg (3 x 10-12)
3) Takareisilaite 35 lb ~ 16 kg (3 x 10-12)
4) Alaselkälaite 70 lb ~ 32 kg (3 x 10-12)
5) Vatsalihaslaite 50 lb ~ 22,5 kg (3 x 10-12)
6) Kiertolaite 22,5 kg (2 x 10-12/kylki)
7) Reiden lähentäjälaite 40 kg (3 x 10-12)
(+ ranskalainen penkkipunnerrus 5 kg levypainolla 3 x 10-12)
Ihan lopuksi kävin "tärinälaitteessa" 5 min - en tiedä mikä sen oikea nimi on :D 

Kotiin pyöräiltyäni, palkitsin itseni jälleen PROfeel-proteiinijuomalla (suklaanmakuinen, tietenkin. Lempparini <3). 


Tein sekä eilen, että tänään ruoaksi broilerwokkia, nam! Alkuperäinen ohje löytyy Sweet Shalalaa-blogista. Minun versiossani nuo fetajuustokuutiot kylläkin sulivat, mutta ei se mitään! Se oli itseasiassa oikein maukasta niinkin - melkein kuin fetakastike! :D Mausteina käytin rouhittua mustapippuria, paprikajauhetta ja chili explosionia.



 
 Eilen tein jälkkäriksi hedelmäsalaattia ja tänään Marianne-puolukkarahkaa. Tuon rahkan ohjeen löydät täältä.







Olisin tänään halunnut käydä BodyPumpissa, mutta otin eilen kausi-influenssarokotuksen ja vasen käsivarsi on aika kipeänä. :( Täytyi jättää se siis väliin, jälleen. Sen sijaan olen nukkunut/lepäillyt ensi yötä varten, sillä menen yöksi töihin.

P.S. Sain äsken tekstiviestin, että tilaamani herätysvalo on saapunut! Jeee! Täytyypä huomenna  hakea se ja testailla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti