tiistai 6. marraskuuta 2012

Etsintäkuulutettu: NUKKUMATTI!

Minne ihmeeseen se minun nukkumattini on kadonnut? Nukun nykyään todella huonosti, mikä johtaa siihen, että olen rättiväsynyt. Töissä haukottelin koko päivän ja sama vetämättömyys on jatkunut kotona.

Tämän päivän liikkuminen jäi siihen, että pyöräilin töihin ja kotiin. Tarkoitus oli mennä Hukkaan juoksumatolle lenkkeilemään, mutta väsymys vei mennessään. Huomenna sitten! :)

Eilen sen sijaan kävin salilla tekemässä yläkropan treenin. Oli niin ihanaa, kun huomasi kehitystä tapahtuneen. Osassa liikkeistä sai nimittäin lisätä painoja, koska entisillä painoilla ei tehnyt yhtään tiukkaa! Jeee! Eilinen treeni on tuntunut tänään jälleen alleissa, joten luulisi nyt edes niihin tehoavan ;D

Tämän päivän motivaatioruiske unelmakropan saavuttamiseen --> satuin ihan vahingossa huomaamaan uutisen Kurvi-Kimistä eli Kim Kardashianista. Hän totisesti on Kurvi-Kim. Vau, mikä kroppa! Rintojen aitoudesta en kyllä mene takuuseen, mutta siinä on tiimalasit kohdillaan. Jennifer Lopez on edelleen se ykkönen, mutta Kim tulee hyvänä kakkosena. Kim on melkolailla samassa pituusluokassa kuin minä, mutta painaa rutkasti vähemmän -> 53-56 kg. Sinne tähdätään! :) Vielä on vain paljon matkaa... huoh.

Kuvan kopioin täältä.


Tänään kauppareissulta lähti kotiin mm. kiiviä, appelsiinia, omenaa, täysjyväruisleipää.. Huomiseksi saa siis hyvät eväät töihin! :) Tänään jääkaappi näytti aika tyhjältä.

Toivotan hyvää yötä ja lähden treffailemaan Nukkumattia (joka toivottavasti ei tee nyt ohareita!). :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti