tiistai 27. marraskuuta 2012

Punnituspäivä #6

Melko vähäisiksi jäänyt viime viikon osalta jälleen blogin päivitykset. Nukkumapäivä/vapaapäivät kuluivat nukkumalla, parturissa, shoppaillen ja ruoanlaitossa. Lisäksi sain neulontakärpäsen pureman viime viikonloppuna enkä millään meinaa saada itseäni irti tuosta neulontatyöstäni :D Eilenkin olin päivän töissä ja töistä tultuani aloin heti neulomaan. Voi minua, ja voi sitä kärpästä, joka kävi puraisemassa ;) Mutta toisaalta, olen löytänyt asiasta hyvänkin puolen! Ei ole mitään tarvetta napostelulle tv:n katselun yhteydessä, kun neuloo.

Punnitsin itseni tänä aamuna ja lukemat olivat seuraavat:
Paino 63,7 kg (+0,1 kg), BMI 25,7 (+0,1)
kehon rasvaprosentti 41,1 % (-0,4 %)
luustolihasprosentti 24,3 % (+0,5 %)
sisäelinrasvan taso 5

Viime viikon liikuntahetket:
MA - kävely/hölkkä juoksumatolla 30 min
TI - kuntosali 45 min + kävely/hölkkä juoksumatolla 50 min (- 350 kcal)
KE - lepo
TO - lepo
PE - lepo
LA - pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km)
SU - pyöräily töihin ja takaisin (yht. 6 km)

Liikunnan osalta mentiin viime vikolla aika loistokkaasti metikköön ja ajattelin sen takuulla näkyvän tämän viikon punnitustuloksessa. Ilmeisesti kuitenkin olen tehnyt jotain ravintopuolella oikein, kun liikkumattomuus ei näy lisäkiloina. :) Vielä en saanut uutta rastia tuohon tavoitelistaan, mutta ensi viikolla sinne tulee uusi rasti! Vannon kautta kiven ja kannon! :) Tämä 63 kiloa on ollut oikeastaan aina minulle se hankalin pykälä... paino ei tästä yksinkertaisesti meinaa pudota millään taikakonsteilla. Ja aikaisemmin se motivaatiokin on sitten kadonnut kuin tuhka tuuleen siinä vaiheessa. Tällä kertaa en luovuta, vaan teen töitä sen eteen, jotta rasva lähtee palamaan ja ensi viikolla tämä leidi painaa alle 63 kiloa :)

Edessä on jälleen yksi työntäyteinen yö. Viime yövuorossa luin artikkeleita siitä, kuinka vuorotyö on erinomainen edellytys lihomiselle. Kuten olen aiemminkin maininnut, järkevä syöminen vuorotyössä on minulle hepreaa. Olen huolehtinut siitä, että yölläkin syömistä riittää, sillä jossain vaiheessa yötä tulee aina kamala nälkä. Ensi yönä panostan laatuun --> otan mukaan itsetehdyn nakkikeiton, jonka pyrin syömään viimeistään klo 1 ja välipalaksi hedelmäsalaattia. Kahvin juon alkuvuorosta joskus klo 23-01.

Nukuin tänään pitkään (heräsin klo 10:10) ja söin aamupalaksi puuroa ja 1/2 ruisruis-leivän broilerileikkeen ja kurkun kera klo 12:00. Kävin tänään myös kuntosalilla vetämässä ylävartalon treenin. Treeni sujui todella hyvin! Tekipä hyvää! Aijai! :)
Seuraavaksi alan tehdä sitä nakkikeittoa ja yritän vielä vähän nukkua ennen yövuoroon menoa. Huomenna taas uusi päivä ja uudet salikujeet! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti