perjantai 30. marraskuuta 2012

Perjantain ajatuksia..

Tänä aamuna herätysvalo herätteli jo kuudelta... En olisi MILLÄÄN jaksanut nousta ylös, kun ei ollut pakko. Olin vain ajatellut lähteä käymään salilla heti aamusta. Ajatus nukkumisesta oli todella houkuttava, mutta sitten ajattelin sitä unelmakroppaa, jota tavoitellaan. Ja niin nousin kiltisti ylös, vedin kahvin naamaan ja salille. :)

Ja kyllä kuulkaa kannatti herätä! Naisten kuntosalilla sain olla puoli tuntia ihan yksin - harvinaista herkkua! Tällä kertaa otin sykemittarin mukaan, sillä halusin nähdä, että paljonko tuollainen kuntosalilla käynti yleensäkin kuluttaa energiaa. Laitoin sykemittarin heti pukuhuoneessa päälle ja sammutin, kun tulin takaisin pukuhuoneeseen. Aikaa kului kokonaisuudessaan 1h 28min ja kaloreita 500!! VAU! :) Olipa kiva aamutreeni!

Näin Hukassa vilaukselta myös sen personal trainerin, joka teki minulle viime viikolla kehonkoostumusmittauksen. Mikä ihmeen Movember-vouhotus nyt on, kun oli komea poika kasvattanut sellaiset kauheat viikset, joita on kävellyt vastaan melko paljon viime aikoina :D

Söin tänään lounaaksi munakkaan. En muistanutkaan, miten hyvää se on. Ja täyttävää! Ei todellakaan pääse nälkä yllättämään.

Mutta nyt alan pakata laukkua valmiiksi (eväät, neulomus ja sen sellaista), sillä iltavuoro kutsuu.

Mukavaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti