keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tummat silmänaluset ja pääkallokelit

Olen nukkunut jo useampana yönä huonosti. Milloin minut herättää alakerran naapurin koiran haukkuminen tai vauvan itku, milloin painajaiset, milloin mikäkin... Kertyneet univelat alkavat näkyä tummien silmänalusten lisäksi myös vireystasossa. Väsyttää herätä uuteen päivään, väsyttää olla töissä ja väsyttää ylipäätään tehdä mitään.

Heräsin tänään jo klo 6. Halusin suorittaa aamutoimeni kaikessa rauhassa. Valmistin töihin evääksi salaatin. Ja hyvä olikin, että heräsin ajoissa eikä tullut hoppu niinkuin yleensä --> ulkona oli nimittäin melkoinen pääkallokeli!! Maa oli jäässä ja siihen oli jäätynyt urat. Pyörällä sai mennä melkoista etanan vauhtia - välillä eteneminen oli niin huteraa, että täytyi jopa taluttaa pyörää. Ja silti jaksoin reippaana lähteä vielä töitten jälkeenkin ulos. Kävelin ripsihuoltoon ja takaisin - pyörällä en alkanut taiteilemaan.

Tämä liikunta tällaiselle päivälle (lähdin töihin klo 7:30, tulin kotiin klo 16:15, lähdin taas menemään klo 16:45 ja tulin kotiin 19:45) on mielestäni ihan ok. Enempää en olisi ehtinyt ja jaksanut. Tämä oli riittävä tähän tilanteeseen. Huomenna sitten enemmän, kun on aikaakin enemmän :)

Tänään panostan liikunnan sijasta niihin yöuniin. Sille en mahda mitään, jos joku ulkopuolinen tekijä terrorisoi, mutta ainakin voin itse edes yrittää nukkua kunnon yöunet menemällä aikaisin nukkumaan.

Levollisia unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti