tiistai 30. lokakuuta 2012

Vapaapäivä - salia ja hyötyliikuntaa

Toisinaan tuntuu, että vuorokaudessa saisi olla enemmän tunteja ja tunneissa enemmän minuutteja, jotta ehtisi tehdä kaiken, mitä on aikonut tehdä. Huoh. Tuttu tunne? Jokin aika sitten tämä ajatus kalvoi mielessäni jatkuvasti, kun tein kaksivuorotyötä ja sitten vielä osa-aikaista yksityisyrittäjän roolia siinä sivussa. Liikunta jäi vähälle, ruokaakaan ei juuri ehtinyt laittaa ja kaikki tilatut lehdet kertyivät lukemattomien lehtien pinoksi sohvapöydän alatasolle. Kun aloitin nykyisen kolmivuorotyöni, minun oli pakko luopua tuosta toisesta työstä - se olisi käynyt jo aivan liian raskaaksi. Nyt onkin mukava sitten purkaa tuota lukemattomien lehtien pinoa - sieltä löytyy todellisia aarteita! :)

Tänään käteeni osui KG #4 (elo-syyskuun numero). Mielenkiintoista luettavaa lehden täydeltä! Sieltä löytyi erityisesti yksi juttu, jonka parissa aika kului oikein mukavasti ja inspiroiduin siitä niin paljon, että päädyin lopulta kirjoittelemaan muistiinpanon itselleni koneen tiedostoon. Sen aiheena oli "Karista kesäkilot kuukaudessa". VAU! En muista milloin viimeksi olisin lukenut noin motivoivan lehtijutun. Tuo kesäkilojen karistamiseen laadittu ohjelma on aika rankka, mutta ajattelin edes kokeilla sitä ensi viikolla. Siinä syöminen on aika yksipuolista (joka päivälle samat ruoat) ja liikuntapuoli on melko hurja, joten luulen, että en pysty sitä ihan tuollaisenaan ottamaan päivärytmiini, mutta kenties otan siitä vähän vaikutteita ja muuntelen itselleni sopivaksi.

Tänään minulla oli vapaapäivä. Nukuin pitkään, söin hyvän aamupalan ja menin salille. Edes ulkona vallinnut räntäsade ei saanut minua jäämään kotiin. Tänään vuorossa oli yläkropan treenit. Kivaa! Treenasin myös vähän jalkoja, kun ei ollut mihinkään kiire ja energiaa piisasi. Rääkkäsin siis itseäni täysillä! Rasvoille kyytiä! :D Kotona sain hyvällä omallatunnolla nauttia Valio PROfeel suklaa-proteiinijuoman! <3

Huomisesta tulee niin kiire päivä, että saapa nähdä jääkö huomisen osalta liikuntasuoritukset työmatkapyöräilyyn. :( Mutta en aio ottaa siitä stressiä - täytyy sitten toisena päivänä liikkua senkin edestä.

Harrastan täällä parhaillaan hyötyliikuntaa. Olen tiskannut tiskit, pyyhkinyt keittiötasot ja seuraavaksi puhdistan uunin (aine siellä onkin juuri sopivasti vaikutellut kirjoitteluni aikana) ja sitten vielä imuroin. Kaiken tämän jälkeen aion palkita itseni kupillisella vihreää teetä. :) Mutta nyt uunin kimppuun! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti